19.8 C
Chania
Wednesday, May 15, 2024

Νέα Πρόεδρος στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης η Ειρήνη Χουδετσανάκη

Ημερομηνία:

Με ομόφωνη απόφαση του το διοικητικό συμβούλιο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης εξέλεξε νέα Πρόεδρο την Ειρήνη Χουδετσανάκη.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με την συμμετοχή των Περιφερειακών Συμβούλων και μελών: Μιχάλη Σαρρή, Βαγγέλη Τσουδερό, Μιχάλη Χαιρετάκη, Μιχάλη Καμπιτάκη, Άλκη Καλαμπόκη, Λουΐζου Κόλλια και Γιώργο Ξυλούρη.

Η νεοεκλεγείσα Πρόεδρος, δέχτηκε τα συγχαρητήρια και τις ευχές των συναδέλφων της, μαζί με τη στήριξή τους, για δημιουργική θητεία για την επιτυχή πραγματοποίηση του σημαντικού έργου που αναλαμβάνει στην Αγροδιατροφική Σύμπραξη με κεντρικό στόχο την προώθηση, ανάδειξη των Κρητικών προϊόντων στην Ελλάδα και στις διεθνείς αγορές.

Η κα Χουδετσανάκη ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του και συνεχάρη τον απερχόμενο Πρόεδρο της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης, Σταύρο Τζεδάκη – νυν Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης – Αγροτικής Οικονομίας.

«Στόχος μας είναι, σε συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς της Κρήτης και την κεντρική διοίκηση του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η προώθηση των προϊόντων του Πρωτογενή Τομέα της Κρήτης, στην εγχώρια και στις διεθνείς αγορές.

Με στρατηγικό σχεδιασμό, επιμονή, συντεταγμένα και με κανόνες κοινούς για όλους, θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε περαιτέρω τα Κρητικά προϊόντα», ανέφερε η νέα Πρόεδρος της Αγροδιατροφικής Σύμπραξης κα Ειρήνη Χουδετσανάκη.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με ελικόπτερο Super Puma διασώθηκε γερμανίδα τουρίστρια στο Φαράγγι της Σαμαριάς

Μία 51χρονη Γερμανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά το μεσημέρι της...

Η σύλληψη των Τούρκων σε βίλα στα Χανιά αποκάλυψε τον αρχηγό συμμορίας, Ramazan Baygara

Συνελήφθη στην Αθήνα ο 29χρονος Ramazan Baygara, Τούρκος αρχηγός διαβόητης...