26.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Νέα Σμύρνη – Αστυνομική βία: Τι λένε τα ellinikahoaxes για τον ξυλοδαρμό και την σεξουαλική κακοποίηση 18χρονης | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σε μείζων θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ έχει εξελιχθεί το θέμα της αστυνομικής βίας, καθώς αποτελεί από την περασμένη Κυριακή- και το γνωστό επεισόδιο της Νέας Σμύρνης- στο νούμερο ένα θέμα της αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ένα από τα περιστατικά που έχει πάρει μεγάλη δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες αφορά και σύλληψη 18χρονης που καταγγέλει σεξουαλική βια. Όμως, σύμφωνα με τα ellinikahoaxes η αλήθεια είναι διαφορετική.

Οπως αναφέρουν τα ellinika hoaxes το βίντεο που έγινε viral και παρουσιάζει τη βίαιη σύλληψη μιας νεαρής από δύο άνδρες της ομάδας “ΔΡΑΣΗ” στη Νέα Σμύρνη, την Τρίτη 9 Μαρτίου του 2021, δημιουργεί μεν εντυπώσεις, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική . Κι αυτό γιατί το βίντεο είναι κομμένο και δεν παρουσιάζει τι έχει προηγηθεί.

Το βίντεο που υπάρχει στα υπό εξέταση άρθρα είναι το ακόλουθο:

Σύμφωνα όμως με νέο, μεγαλύτερης διάρκειας βίντεο, προτού ακινητοποιηθεί από τους αστυνομικούς, η νεαρή γυναίκα φαίνεται να γρονθοκοπεί και να λακτίζει αστυνομικό, ενόσω ο τελευταίος προσπαθεί να ακινητοποιήσει δύο άλλα άτομα.

Ας σημειωθεί ότι η κοπέλα που φαίνεται να επιτίθεται στον αστυνομικό, και στη συνέχεια συνελήφθη, είναι η 18χρονη που κατήγγειλε τους αστυνομικούς για κακοποιητική συμπεριφορά και σεξουαλική παρενόχληση. Η καταγγελία της εξετάζεται από τον εισαγγελέα.

Το βέβαιο είναι ότι, αναφέρεται στα Ελληνικά Hoaxes, καθίσταται σαφές πως το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες είναι κομμένο και ως εκ τούτου, δεν παρουσιάζει ολόκληρο το συμβάν.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Διακριτικές αποστάσεις Μαξίμου από την Ντόρα Μπακογιάννη

«Οι ελληνικές θέσεις παραμένουν οι ίδιες που ίσχυαν διαχρονικά»....

“Η Επιστήμη προς όφελος των αναγκών των πολλών ή των λίγων;”- Εκδήλωση στα Χανιά από το ΚΚΕ

Η Τομεακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ και το Τομεακό Συμβούλιο Σπουδάζουσας Χανίων της...