22.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Νέα συναυλία αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη με τους Βασίλη Λέκκα, Τάσο Ψαλλιδάκη και Βιργινία Ντοκάκη

Ημερομηνία:

Βασίλης Λέκκας, Τάσος Ψαλλιδάκης, Βιργινία Ντοκάκη και Γιώργος Σαλτάρης ενώνουν τις δυνάμεις τους για δυο μεγάλες λαϊκές συναυλίες – μουσικό αφιέρωμα στα 90 χρόνια του κορυφαίου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη.

Οι συναυλίες, που περιλαμβάνουν αντιπροσωπευτικά δείγματα από όλη τη γκάμα των έργων του Μίκη, θα πραγματοποιηθούν στο Βενιζέλειο Ωδείο Χανίων, την Τρίτη 22 και την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015, με ώρα έναρξης 9 μμ.

Την εκδήλωση προλογίζει ο Δημήτρης Νικολακάκης.

Τους ερμηνευτές πλαισιώνουν οι μουσικοί:

Βασίλης Παυλίδης, μπουζούκι, Μανόλης Χατζογιαννάκης, κιθάρα, Δημήτρης Τσούρτος, κόντρα μπάσο, Γιώργος Σαλτάρης, πιάνο. Διεύθυνση ορχήστρας και ενορχήστρωση Γιώργος Σαλτάρης.

Τα φωτιστικά επιμελείται ο Γιάννης Γιαννικάκης και τα ηχητικά οι Γιάννης Λύκος και Μανόλης Παπαδάκης.

Γενική είσοδος 10 ευρώ. Μαθητικό – Φοιτητικό 8 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων στο Βενιζέλειο Ωδείο και στο Στούντιο La-Si-Do (Κριάρη 23)

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ