Πλάνα – ντοκουμέντα από τη στιγμή που ο Μιχάλης Κατσουρής , ο 29χρονος φίλαθλος της ΑΕΚ, δέχεται επίθεση με ρόπαλο βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Πιο συγκεκριμένα, βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, από διαφορετικές μάλιστα οπτικές γωνίες, καταγράφουν τη στιγμή όπου ο 29χρονος δέχεται επίθεση από ρόπαλο κατά τη διάρκεια της συμπλοκής που προκάλεσαν οι Κροάτες ακροδεξιοί χούλιγκαν που είχαν φτάσει νωρίτερα στον χώρο έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό, ο Μιχάλης Κατσουρής, αφού έχει δεχθεί το πλήγμα από τους χούλιγκαν, πηγαίνει μόνος του στο παραπλήσιο περίπτερο, όπου επιχειρεί να κρυφτεί. Εκεί ωστόσο χάνει τις αισθήσεις του. Λίγα λεπτά μετά, εμφανίζεται το ασθενοφόρο που τον παραλαμβάνει.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη από το «Βήμα», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι Αρχές εκτιμούν ότι ο 29χρονος δέχτηκε πρώτα τη θανάσιμη μαχαιριά στο μπράτσο και στη συνέχεια έγινε η επίθεση με ρόπαλο.

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας

Υπενθυμίζεται πως ο δικηγόρος της οικογένειας του 29χρονου Μιχάλη, Χρήστος Μαυρομάτης, σημείωσε ότι δεν γνωρίζει εάν ο δράστης της δολοφονίας είναι μεταξύ των συλληφθέντων.

«Αυτή τη στιγμή, δεν είναι ικανό το υλικό να οδηγήσει σε ασφαλείς κατευθύνσεις για το ποιος ή ποιοι συμμετείχαν στη δολοφονία του Μιχάλη» τόνισε ο κ. Μαυρομάτης και πρόσθεσε σχετικά με ισχυρισμούς ότι υπάρχει βίντεο που δείχνει τον δράστη:

«Έχω δει την φωτογραφία που έχουν δημοσιεύσει τα Μέσα, δεν έχω δει το βίντεο διότι δεν έχουμε ακόμα ως οικογένεια πρόσβαση στο σύνολο της δικογραφίας, διότι η κατηγορία της ανθρωποκτονίας είναι ακόμα κατά αγνώστων, οπότε η δήλωση παράστασης υποστήριξης κατηγορίας από τον αδερφό είναι ακόμα κατ’ αγνώστων, δεν έχει συγκεκριμενοποιηθεί. Επομένως δεν έχουμε ακόμα πρόσβαση στο σύνολο της δικογραφίας».

Παράλληλα, ο κ. Μαυρομάτης εξέφρασε την πεποίθηση ότι υπάρχει το υλικό που θα οδηγήσει στον εντοπισμό του δράστη. «Θεωρώ ότι υπάρχει το υλικό. Έχουμε βίντεο, οπτικό υλικό, έχουμε υλικό βιολογικό, έχουμε τα μέσα ενδεχομένως που χρησιμοποιήθηκαν για την τέλεση του εγκλήματος. Έχουμε αυτόφωρη σύλληψη. Αλίμονο αν σε αυτή την υπόθεση που τα έχουμε όλα αυτά, δεν βρούμε τους δράστες».