14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Νέες “καμπάνες” σε ξενοδοχείο και μίνι μάρκετ στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Νέες “καμπάνες” έπεσαν χθες σε ξενοδοχείο και μίνι μάρκετ στην Κρήτη για παραβίαση των μέτρων που εφαρμόζονται κατά του κορωνοιού.

Στο πλαίσιο των ελέγχων των αστυνομικών αρχών, συγκεκριμένα, εστιατόριο ξενοδοχείου στο Ρέθυμνο εντοπίστηκε να σερβίρει και σε πολίτες, εκτός αυτών του ξενοδοχείου. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη ενώ στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Την ίδια ώρα, μίνι μαρκετ στο Ηράκλειο, έβαλε λουκέτο για 15 ημέρες και ο ιδιοκτήτης καλείται να πληρώσει πρόστιμου ύψους 10.000 ευρώ για παράβαση ωραρίου, καθώς εντοπίστηκε να λειτουργεί μετά τις 18.00.

Επιπλέον πρόστιμα είχαμε και για μη χρήση μάσκας 14 στο σύνολο του νησιού, αλλά και 98 για απαγόρευση μετακίνησης.

Συγκεκριμένα για μάσκα είχαμε από 4 πρόστιμα σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ηράκλειο και 2 στο Λασίθι. Τα περισσότερα πρόστιμα για την μετακίνηση καταγράφηκαν για ακόμα μια μέρα στην ΠΕ Ηρακλείου, όπου είχαμε 67 περιπτώσεις. Ακολούθως στα Χανιά είχαμε 13 παραβάσεις, 8 στο Ρέθυμνο, και 10 στο Λασίθι.

Σημειώνεται ότι το πρόστιμο για τις παραπάνω παραβάσεις ανέρχεται έκαστος σε 300 ευρώ ενώ ο συνολικός αριθμός ελέγχνων που διενεργήθηκαν χθες στο νησί ανέρχεται σε 2.703.

Cretalive

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...