23.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Νέες κινητοποιήσεις για το Νοσοκομείο Ιεράπετρας

Ημερομηνία:

Σε ένα νέο γύρο κινητοποιήσεων για τα προβλήματα του Νοσοκομείου Ιεράπετρας αποφάσισε να προχωρήσει αυτή την εβδομάδα ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας για να δοθούν λύσεις στα θέματα που χρονίζουν.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Τσικαλουδάκης, μιλώντας στο Ράδιο Λασίθι, ανέφερε πως πρέπει πλέον να δημιουργηθεί μια νέα «απειλή» απέναντι στην 7η ΥΠΕ αλλά κυρίως στην κυβέρνηση ώστε να ασχοληθούν με την ουσία των προβλημάτων του Νοσοκομείου και να τηρήσουν τις πολλές υποσχέσεις που κατά καιρούς έχουν δοθεί οι οποίες δεν έχουν υλοποιηθεί.

Έτσι λοιπόν την ερχόμενη Τετάρτη στις 11 το πρωί έχει προγραμματιστεί παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το γραφείο του αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου, όπου ζητείται και η μαζική συμμετοχή του κόσμου της πόλης.

Την επόμενη μέρα, την Πέμπτη το απόγευμα στις 6 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων έχει προγραμματιστεί μια ευρεία σύσκεψη, στην οποία έχουν κληθεί πέρα από την Διοίκηση του Νοσοκομείου και της 7ης ΥΠΕ, ο Μητροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, οι βουλευτές του Νομού, ο Δήμαρχος Ιεράπετρας και οι δημοτικές παρατάξεις . Σκοπός,  μετά από την ανάλυση των -γνωστών έτσι κι αλλιώς- αιτημάτων του Νοσοκομείου, είναι να παρθούν αποφάσεις για την συνέχιση των κινητοποιήσεων και των πιέσεων προς κάθε κατεύθυνση.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Λόγω των συνεχιζόμενων ανεπίλυτων προβλημάτων του Νοσοκομείου Ιεράπετρας, ο Σύλλογος των εργαζομένων στη συνεδρίαση στις 16/03/2018 αποφάσισε τα εξής.

1) Παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του Υποδιοικητή Ιεράπετρας την Τετάρτη 21/03/2018, στις 11:00 το πρωί, από το Σύλλογο Εργαζομένων και παράλληλα 4ωρη στάση εργασίας του προσωπικού.

2) Σύσκεψη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γ.Ν – Κ.Υ. Ιεράπετρας στις 22/03/2018 όπου θα κληθούν ο Μιτροπολίτης Ιεραπύτνης και Σητείας, οι βουλευτές του Νομού Λασιθίου, η Δημοτική Αρχή της Ιεράπετρας, οι Διοικήτριες της 7ης ΥΠΕ και των Διασυνδεομένων Νοσοκομείων του Νομού, οι περιφερειακοί σύμβουλοι της Ιεράπετρας, οι Δημοτικές παρατάξεις και φορείς της περιφέρειας Ιεράπετρας. Το θέμα της σύσκεψης είναι ενημέρωση και λήψη αποφάσεων για την ομαλή λειτουργία όλων των κλινικών, όπως  και των λοιπών προβλημάτων του Νοσοκομείου.

Ο Σύλλογος εργαζομένων καλεί το λαό της Ιεράπετρας να διεκδικήσει τα δικαιώματά του στην Υγεία τις δύο αυτές μέρες.»

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ