20.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέες παιδικές χαρές στον Δήμο Πλατανιά

Ημερομηνία:

Παραδόθηκαν σε χρήση 4 νέες ακόμα παιδικές χαρές και παιδότοποι στις κοινότητες Ντερέ, Μάλεμε, Παλαιών Ρουμάτων και στο νηπιαγωγείο του Πλατανιά, με προϋπολογισμό 110.000€.

Η μελέτη προέβλεπε προμήθεια και τοποθέτηση οργάνων παιχνιδιού, αστικού εξοπλισμού, δαπέδων ασφαλείας και λοιπού εξοπλισμού παιδότοπων, καθώς και τις δαπάνες του συνόλου των απαραίτητων ενεργειών για την προμήθεια, μεταφορά και πλήρη εγκατάσταση, των ειδών και δαπέδων, καθώς και όλες τις απαιτούμενες εργασίες που προβλέπονταν, ώστε μετά την αποπεράτωση τους οι διαμορφωμένοι χώροι να φιλοξενούν παιδότοπους και χώρους παιχνιδιού, κατάλληλους για χρήση από παιδιά.

 

Παράλληλα τηρήθηκαν οι ισχύοντες κανονισμοί ασφαλείας και όπου απαιτούνταν φέρουν πιστοποιήσεις λειτουργίας, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Η Χρηματοδότηση προέρχεται από πόρους του ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ, μετά από μελέτη και πρόταση που είχε υποβάλλει ο Δήμος Πλατανιά, αλλά και από Ιδίους Πόρους του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης μεταξύ άλλων ανέφερε ‘’… συνεχίζουμε τον σχεδιασμό μας για δημιουργία παιδότοπων σε μεγάλο αριθμό κοινοτήτων μας, παράλληλα με αναπλάσεις, ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις αναβάθμισης της καθημερινότητας των δημοτών μας αλλά και δημιουργίας χώρων αναψυχής. Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και νέες συμβάσεις για αναπλάσεις περιοχών μας…’’

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στο ΕΠΙ ΓΗΣ IV, την Παρασκευή 29 Μαρτίου στην Ηλεία ο Χανιώτης ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης

Ο σπουδαίος ερευνητής Κωνσταντίνος Χαρτζουλάκης πτυχιούχος της Γεωπονικής Σχολής...