28.8 C
Chania
Δευτέρα, 15 Ιουνίου, 2026

Νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων Γιώργος Λυμπινάκης

Ημερομηνία:

Αλλαγές στην ηγεσία της Aστυνομίας στην Κρήτη έφεραν οι κρίσεις στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ που συνεχίστηκαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Έτσι λοιπόν, νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης τοποθετείται σύμφωνα και με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ Κωνσταντίνου Σκούμα, ο μέχρι πρότινος Αστυνομικός Διευθυντής Χανίων, Γεώργιος Λυμπινακης ο οποίος προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Ο νεοπροαχθείς Υποστράτηγος Γεώργιος Λυμπινάκης, νέος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης

Αντιθέτως ο μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός διευθυντής Κρήτης, Αντώνης Ρουτζακης αποστρατεύεται με τον βαθμό του Αντιστράτηγου.

O μέχρι πρότινος Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κρήτης Αντώνης Ρουζάκης ο οποίος αποστρατεύεται με τον βαθμό του Αντιστράτηγου

Αναφορικά με τις κρίσεις των Tαξιάρχων, το Συμβούλιο των Κρίσεων έκρινε μεταξύ άλλων διατηρητέο στον βαθμό του, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηρακλείου, Ταξίαρχο Νίκο Σπυριδάκη.

Αναμένονται οι τοποθετήσεις των Ταξιάρχων, ωστόσο, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο κ. Σπυριδάκης να παραμείνει στο Ηράκλειο.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ιρανικά ΜΜΕ: Τελευταία στιγμή προστέθηκε όρος να υπάρχουν τέλη για τη διέλευση από τα Στενά του Ορμούζ

Ιρανικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το μνημόνιο συναντίληψης Ιράν – ΗΠΑ περιλαμβάνει...

Εκατοντάδες φοιτητές αποχώρησαν όταν ξεκίνησε την ομιλία του ο CEO της Google κατά την τελετή αποφοίτησης του Στάνφορντ

Εκατοντάδες φοιτητές πραγματοποίησαν αποχώρηση διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της...

Εσπερίδα του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου

Εσπερίδα Διάχυσης του Πειραματικού Γενικού Λυκείου Χανίων στις 18 Ιουνίου 2026 στο Πνευματικό Κέντρο. Ενημέρωση για τους στόχους και τις δράσεις της σχολικής μονάδας.

1η Γιορτή Παγωτού στα Χανιά: Γλυκιά γιορτή για μικρούς και μεγάλους στον Δημοτικό Κήπο

Η 1η Γιορτή Παγωτού πραγματοποιείται στις 17 Ιουνίου 2026 στον Δημοτικό Κήπο Χανίων. Διοργανώνεται από το Σωματείο Ζαχαροπλαστών με τη στήριξη του Δήμου Χανίων και της Περιφέρειας Κρήτης.