16.8 C
Chania
Wednesday, May 8, 2024

Νέος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χανίων αναδείχθηκε ο Γιάννης Μανωλικάκης – Αποχαιρετισμός του Δημήτρη Κορναράκη

Ημερομηνία:

Την  Τετάρτη 12/11/2014, στο Τακτικό Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατ/κού Κέντρου Ν. Χανίων έγινε ανασυγκρότηση της διοίκησης του (λόγω συνταξιοδότησης του τέως προέδρου Δημήτρη Κορναράκη), η οποία συγκροτήθηκε σε σώμα  ως εξής:

Πρόεδρος: Μανωλικάκης Ιωάννης
Αντιπρόεδρος: Φαντάκης Χρήστος
Αντιπρόεδρος: Κωνσταντουδάκης Διονύσιος
Γεν. Γραμματέας: Τζοτζολάκη Όλγα
Αν. Γεν. Γραμματέας: Σταθιανάκης Ιωάννης
Οργανωτικός Γραμματέας: Αυγουστής Στέφανος
Ταμίας: Μπαμιάκης Εμμανουήλ
Έφορος: Λιβανός Νεκτάριος
Μέλη: Φωκάς Κων/νος, Σπυριδάκης Ιωάννης, Χουρδάκης Γεώργιος, Περάκης Εμμανουήλ, Τσιβολές Νικόλαος, Ρηγανάκος Φώτιος, Σαριδάκης Θωμάς, Ξηράκης Νικόλαος, Χελιουδάκης Χρήστος, Αναγνωστόπουλος Ηρακλής, Ψαράκης Μιχαήλ

Αποχαιρετισμός από τον Δημήτρη Κορναράκη

Συναδέλφισσες & συνάδελφοι,

Μετά από 35 χρόνια δουλειάς, και συνεχούς παρουσίας μου στη ζωή και στη δράση του συνδικαλιστικού μας κινήματος, ήρθε και για μένα η ώρα του αποχωρισμού.

Θεωρώντας εξαιρετική τιμή για μένα την εκλογή μου και τη θητεία μου όλα αυτά τα χρόνια στα διάφορα συνδικαλιστικά όργανα και κυρίως τη θητεία μου ως Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Χανίων, αισθάνομαι την ανάγκη, να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας και να σας πω ότι θα με συντροφεύουν σε όλη μου τη ζωή οι μοναδικές στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί.

Πρώτα από όλους θέλω να  εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους συναδέλφους μου στα ΕΛΤΑ, όπου εργάστηκα, με τους οποίους μοιραστήκαμε χαρές και λύπες, οικογενειακά και προσωπικά μας προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου έδωσαν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπώ επί σειρά ετών στο πρωτοβάθμιο Σωματείο αλλά και στην Ομοσπονδία μας.

Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στο ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Χανίων και τους εργαζόμενους σ’ αυτό, για την αγαστή συνεργασία μας σε καιρούς πολύ δύσκολους για τα συνδικάτα και τους εργαζόμενους. Δώσαμε από κοινού πολλές μάχες με πνεύμα συνεργατικότητας, συναδελφικότητας και συνευθύνης για να πετύχουμε τους σκοπούς και τους κοινούς μας στόχους, σε συνθήκες δύσκολες μα και πρωτόγνωρες για την κοινωνία και τους εργαζόμενους.

Πετύχαμε πολλά μαζί και πιστεύω ότι δημιουργήσαμε και τις προϋποθέσεις για να επιτευχθούν πολλά περισσότερα στο μέλλον. Ο αγώνας μας, για μια κοινωνία δίκαιη χωρίς ανισότητες, χωρίς μνημόνια, που καταδυναστεύουν τα οράματά μας και υποθηκεύουν το μέλλον των παιδιών μας, είναι δύσκολος, ανηφορικός και διαρκής.

Εύχομαι στην νέα διοίκηση του Εργατ/κού Κέντρου και στον πρόεδρό της, καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν. Να αγωνιστούν διατηρώντας ότι σωστό παρέλαβαν και να διορθώσουν τα όποια λάθη και παραλήψεις ή κακώς κείμενα θεωρούν ότι υπάρχουν, για χάρη των εργαζόμενων και του συνδικαλιστικού κινήματος.

Γεμάτος εμπειρίες και πλούσιος σε συναισθήματα, σας αποχαιρετώ σήμερα με την επιστολή μου αυτή, μιας και  είναι πολύ δύσκολο για μένα λόγω συναισθηματικής φόρτισης, να σας αποχαιρετήσω από κοντά. Είμαι βέβαιος όμως πως θα συναντηθούμε στους δρόμους των αγώνων που επιβάλλεται να  συνεχιστούν, για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.

Με τις καλύτερες ευχές μου για υγεία, οικογενειακή ευτυχία, δύναμη και αγωνιστική διάθεση σας αποχαιρετώ.

 Δημήτρης Κορναράκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πως κατασκευάζεται ένα (συνδεδεμένο) «πράσινο νησί»

Της Βάννας Σφακιανάκη Ξεκινώντας ενοχοποιείς τους νησιώτες λέγοντας ότι επιβαρύνουν...

Αντιπυρική προστασία: οι κομματικές φιέστες και ο λάθος προσανατολισμός

Του Λευτέρη Καρχιμάκη * Το νέο δόγμα πυρόσβεσης μας υπόσχεται...

«Ποτέ στη ζωή μου δεν έχω δει τέτοιο βομβαρδισμό» – Δραματική η κατάσταση στη Ράφα

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχουν αναφερθεί ότι σκοτώθηκαν κατά τη...