22.8 C
Chania
Friday, September 20, 2024

Νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Τμήματος Δυτικής Κρήτης ο Βασίλης Κοντεζάκης

Ημερομηνία:

Ο Βασίλης Κοντεζάκης είναι ο νέος πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Κρήτης.

Σε σχετικό μήνυμά του αναφέρει:

Ευχαριστώ θερμά τους συναδέλφους μηχανικούς για την εμπιστοσύνη και την μεγάλη τιμή που μου έκαναν χθες βράδυ, εκλέγοντάς με Πρόεδρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Κρήτης (ΤΕΕ-ΤΔΚ), σε συνέχεια του αποτελέσματος των εκλογών της 19ης Μαΐου.

Η ευρύτατη αποδοχή και υπερψήφισή μου από σχεδόν όλες τις παρατάξεις και συναδέλφους (44 στους 48 παρόντες Αντιπροσώπους), είναι η μοναδική μου απάντηση σε αυτούς που πριν λίγες μέρες προσπάθησαν πραξικοπηματικά να απαξιώσουν τις αρχαιρεσίες και το ίδιο το ΤΕΕ-ΤΔΚ, να με θέσουν εκτός διαδικασίας με ιδιαίτερα τεχνάσματα και να με φιμώσουν προσωπικά (διότι προφανώς δεν τους αρέσουν οι ακηδεμόνευτες φωνές…). Όμως ατύχησαν διότι κατάφεραν ακριβώς το αντίθετο!!

Κοιτάζοντας μόνο μπροστά πλέον, η δέσμευσή μου είναι ότι οι βασικές επιδιώξεις του ΤΕΕ-ΤΔΚ την επερχόμενη τετραετία, θα είναι να συνδράμει επιστημονικά και να παρεμβαίνει δυναμικά στα τεχνικά θέματα του τόπου μας, καθώς φυσικά και να βελτιώνει την καθημερινότητα των συναδέλφων μηχανικών.

Καλή θητεία σε όλη την Διοικούσα Επιτροπή και στην Αντιπροσωπεία μας.
30/07/2024
ΚΟΝΤΕΖΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ Ε.Μ.Π.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε. ΤΕΕ-ΤΔΚ

May be a graphic of text

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ