13.2 C
Chania
Τρίτη, 31 Μαρτίου, 2026

Νέος σεισμός πάνω από 5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Κάσο

Ημερομηνία:

Ανησυχία για τη δεύτερη σεισμική δόνηση σε λίγες ώρες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κρήτη και Κάσο καθώς όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στις 18.59 σημειώθηκε νέος σεισμός 5,4 Ρίχτερ, 45 χιλιόμετρα νότια της Κάσου και σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σεισμός 5 Ρίχτερ μεταξύ Κρήτης και Κάσου

Νωρίτερα, ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 5.2 της κλίμακας Ρίχτερ σε απόσταση 443 χλμ. ΝΑ των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 15.15, με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο 46 χλμ νότια της πόλης της Κάσου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους τέσσερις φορείς συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Το ποτάμι της ανανέωσης της Νέας Αλλαγής ξεκίνησε και δεν γυρίζει πίσω

Του Ματθαίου Σουλαδάκη Το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ήταν ένα πλήρες...

Η ντόπια πλουτοκρατία και οι πόλεμοι των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ισραήλ

Του Νεκτάριου Κοκολαντωνάκη Οι αγορές υποφέρουν και αυτές, αλλά κυρίως...

Μιλένα Αποστολάκη: Προκλητική η σιωπή της κυβέρνησης για τις χρεώσεις των τραπεζών στους απλούς λογαριασμούς

Κοινωνικά άδικη και θεσμικά απαράδεκτη χαρακτήρισε η Μιλένα Αποστολάκη την πρακτική...