25.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Νέος σεισμός πάνω από 5 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Κάσο

Ημερομηνία:

Ανησυχία για τη δεύτερη σεισμική δόνηση σε λίγες ώρες στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα σε Κρήτη και Κάσο καθώς όπως αναφέρει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, στις 18.59 σημειώθηκε νέος σεισμός 5,4 Ρίχτερ, 45 χιλιόμετρα νότια της Κάσου και σε εστιακό βάθος 10 χιλιομέτρων.

Σεισμός 5 Ρίχτερ μεταξύ Κρήτης και Κάσου

Νωρίτερα, ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 5.2 της κλίμακας Ρίχτερ σε απόσταση 443 χλμ. ΝΑ των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 15.15, με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο 46 χλμ νότια της πόλης της Κάσου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους τέσσερις φορείς συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κλείνουν τα σχολεία και αρχίζουν προαγωγικές και πανελλαδικές εξετάσεις

Στις 17 Μαΐου ακούστηκε το τελευταίο κουδούνι στα λύκεια και στις...

Διακομιδή 8χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά

Επιχείρηση για την διακομιδή ενός 8χρονου από την Γαύδο στα Σφακιά στήθηκε χθες...