13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Νέο απορριμματοφόρο για τον Δήμο Γαύδου

Ημερομηνία:

Την σύμβαση για την προμήθεια ενός απορριμματοφόρου οχήματος, υπέγραψαν την Παρασκευή 07/5/2021 ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης κ. Άρης Παπαδογιάννης, η Δήμαρχος Γαύδου κ. Μανωλία Στεφανάκη και ο ανάδοχος του έργου «Α ΚΑΟΥΣΗΣ ΑΕ».

Η προμήθεια του απορριμματοφόρου γίνεται μέσα από τις χρηματοδοτήσεις του Προγράμματος «Φιλόδημος ΙΙ» στον άξονα προτεραιότητας «H τοπική ανάπτυξη και η προστασία περιβάλλοντος» με τίτλο: «Προμήθεια απορριμματοφόρων και λοιπών οχημάτων αποκομιδής και μεταφοράς απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών».

Το συνολικό κόστος προμήθειας, ανέρχεται στις 120.000 ευρώ προ Φ.Π.Α. και ο ανάδοχος υποχρεούται να παραδώσει το απορριμματοφόρο στο Δήμο Γαύδου εντός ενός (1) μήνα από την υπογραφή της σύμβασης.

«Για μια ακόμη φορά, ο Ο.Α.Κ. στέκεται αρωγός για την κάλυψη βασικών αναγκών, της αυτοδιοίκησης κι ένα παραπάνω «αδύναμων» δήμων, με περιορισμένη υπηρεσιακή επάρκεια. Το Πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» μας έδωσε αυτή την δυνατότητα και σε άριστη συνεργασία με τον Δήμο Γαύδου και την Δήμαρχο κ. Στεφανάκη, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε με επιτυχία το γραφειοκρατικό σκέλος της συγκεκριμένης προμήθειας φτάνοντας σήμερα στο σημείο, να υπογράψουμε την τελική της σύμβαση», δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της υπογραφής της σύμβασης του έργου στα γραφεία του Ο.Α.Κ. στην Αγυιά, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης, κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...