22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Νέο θανατηφόρο τροχαίο στα Χανιά

Ημερομηνία:

Μία γυναίκα έχασε τη ζωή της σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 3:30 το μεσημέρι της Παρασκευή στον ΒΟΑΚ μετά τον κόμβο του Πλατανιά, στα Χανιά.

Υπό συνθήκες που ερευνώνται από την Τροχαία ΒΟΑΚ, και σύμφωνα με το parakritika.gr, ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό ιδιωτικής εταιρίας.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής, καθώς μέσα στο αυτοκίνητο εγκλωβίστηκε η γυναίκα που έχασε ακαριαία τη ζωή της, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ στο φορτηγό εγκλωβίστηκε ο οδηγός. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο οδηγός του φορτηγού τραυματίστηκε ελαφρά.

σδ

Η κίνηση των οχημάτων στο συγκεκριμένο σημείο γίνεται με δυσκολία λόγω των συντριμμιών που υπάρχουν στο οδόστρωμα, ενώ στο σημείο έχει σπεύσει από την πρώτη στιγμή και η τροχαία του ΒΟΑΚ.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ