12.8 C
Chania
Saturday, December 20, 2025

Νέο κρούσμα κορωνοϊού σε υπηρεσία του Δήμου Χανίων

Ημερομηνία:

Νέο κρούσμα κορονοϊού σε υπηρεσία του Δήμου Χανιων. Σύμφωνα με δελτίο τύπου απο τον Δήμο Χανίων, το κρούσμα εντοπίστηκε την Κυριακή σε εργαζόμενη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Χανίων. Θα πραγματοποιηθούν τεστ σε ολους τους εργαζόμενους ενώ αναστέλλεται η λειτουργία της υπηρεσίας από σήμερα Δευτέρα έως και την Παρασκευή.

Το σχετικο κείμενο αναφέρει:

“Ο Δήμος Χανίων ενημερώνει ότι, η εξυπηρέτηση στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας (οδός Γρηγορίου Ε’) αναστέλλεται, μετά από τη γνωστοποίηση για ύπαρξη κρούσματος κορονοϊού σε εργαζόμενο της υπηρεσίας.

Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση της πανδημίας Covid-19, η εν λόγω υπηρεσία αναστέλλει τη δια ζώσης εξυπηρέτηση με το κοινό, από αύριο Δευτέρα, 16/11 έως και την Παρασκευή, 20/11/2020. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση στους χώρους της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και θα γίνουν διαγνωστικοί έλεγχοι σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι έχουν ήδη τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Η εξυπηρέτηση του κοινού θα γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο στις κάτωθι διευθύνσεις. ηλ. Ταχυδρομείου:

 d-tecniki@chania.gr Διευθυντής: stsirantonakis@chania.gr

 Προϊστάμενος Τμήματος κατασκευών, επιβλέψεων και αυτεπιστασίας: gefthymiou@chania.gr

 Προϊστάμενος Tμήματος μελετών και δημόσιας περιουσίας: pvakalis@chania.gr

 Προϊστάμενος Tμήματος Παλιάς Πόλης amylonas@chania.gr

Διευκρινίζεται, ότι το τμήμα Ηλεκτροφωτισμού και Κυκλοφοριακών θεμάτων της ίδιας Διεύθυνσης, καθότι στεγάζεται σε διαφορετικό κτίριο, θα παραμείνει ανοικτό προς εξυπηρέτηση με τις ισχύουσες οδηγίες περιορισμού της διασποράς της πανδημίας Covid-19.”

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Ντόμινο εξελίξεων – Στο στόχαστρο των Αρχών εκατοντάδες άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες Αρχών σε διάφορες περιοχές...

ΟΗΕ: “Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού”

Η Γάζα δεν βρίσκεται πλέον σε κατάσταση λιμού, όπως...

Στη δημοσιότητα βγαίνουν τα αρχεία Έπσταϊν μετά από πολύμηνη καθυστέρηση της κυβέρνησης Τραμπ

Σήμερα, Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου, αναμένεται η δημοσίευση των πολυαναμενόμενων αρχείων...