16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Νέο ξεκίνημα στον “Αγώνα της Κρήτης”

Ημερομηνία:

Τον τεχνολογικό εξοπλισμό των εγκαταστάσεών της προαναγγέλλει με ανακοίνωσή της η διεύθυνση της καθημερινής εφημερίδας “Αγώνας της Κρήτης”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γνωστοποιήσουμε στους αναγνώστες μας και γενικότερα στους φίλους της προσπάθειάς μας που τόσα χρόνια παρακολουθούν τον επίπονο αγώνα μας ότι στα πλαίσια της προσαρμογής της εφημερίδας στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις αποφασίσαμε να κάνουμε τον αναγκαίο εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού μας.

Συνδυάζοντας το εορταστικό τριήμερο επωφεληθήκαμε της ευκαιρίας και για μια μικρή άδεια στο προσωπικό μας και ωστόσο θα είμαστε έτοιμοι να εμφανιστούμε απέναντί σας ως ένα έντυπο αξιώσεων που θα δικαιώνει τις προσδοκίες και ενός ακόμα απαιτητικού αναγνώστη.

Το ραντεβού μας, είναι – το αργότερο – τη μεταπροσεχή Τρίτη 22 Μαρτίου.

Πιστεύουμε να τύχουμε της κατανόησής σας. Άλλωστε το αίτημα της σωστής εκτύπωσης εκφράζει όλους μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ