32.7 C
Chania
Τετάρτη, 29 Ιουλίου, 2026

Νέο ξενοδοχείο 5 αστέρων στο Κολυμπάρι

Ημερομηνία:

Από την Επιτροπή Περιβάλλοντος και Χωροταξίας της Περιφέρειας Κρήτης, εγκρίθηκε υπό προϋποθέσεις η Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου: Ξενοδοχείο κλασσικού τύπου, 5 αστέρων (φωτορεαλιστική απεικόνιση), με τμήμα εκτός σχεδίου και εντός οικισμού, δύο ορόφων με υπόγειο και κολυμβητικές δεξαμενές, 298 κλινών, στη θέση Λίμνες, Δ.Δ. Κολυμβαρίου, Δήμου Πλατανιά, Π.Ε. Χανίων, από την εταιρεία «ΜΙΝΩΑ ΞΤΕ Α.Ε.».

Η 26,8 στρεμμάτων έκταση που θα κατασκευαστεί το νέο ξενοδοχείο στο Κολυμπάρι του Δήμου Πλατανιά των Χανίων, βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο 5άστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα «Αvra Imperial Beach Resort» της εταιρείας «ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΞΤΕ», στην οποία ανήκει η έκταση που θα κατασκευαστεί το ξενοδοχείο της «ΜΙΝΩΑ ΞΤΕ Α.Ε.». Η «ΜΙΝΩΑ ΞΤΕ Α.Ε.» έχει εκμισθώσει την έκταση από την «ΚΟΛΥΜΒΑΡΙ ΞΤΕ».

etravelnews.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία.Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έκτακτα μέτρα από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων λόγω επιδείνωσης καιρικών συνθηκών

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε διαταγή αυξημένης ετοιμότητας λόγω θυελλωδών ανέμων. Σε επιφυλακή Λιμενικό, Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΕΚΑΒ για παροχή βοήθειας σε κινδυνεύοντα σκάφη.

Απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης: Ναυτικές ασκήσεις του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων εξέδωσε ανακοίνωση για απαγόρευση διέλευσης νότια της Κρήτης λόγω ναυτικών ασκήσεων με πραγματικά πυρά του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού στις 2 ή 3 Αυγούστου 2026.

Περιφέρεια Κρήτης: Δημόσια διαβούλευση για τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική 2028-2034

Η Περιφέρεια Κρήτης προχωρά στη διαβούλευση για τη νέα ΚΑΠ 2028-2034 με θεματικές Ομάδες Εργασίας για μέλι, κτηνοτροφία, κηπευτικά, κρασί και ελαιόλαδο. Ανοικτή πρόσκληση σε πολίτες.