15.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νέο παραλήρημα Μπαχτσελί: Το 1821 οι Έλληνες διέπραξαν γενοκτονία εις βάρος μας και θα πληρώσουν το τίμημα

Ημερομηνία:

Νέο χυδαίο παραλήρημα του Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος κάνει λόγο για ανοικτούς λογαριασμούς από την Ελληνική Επανάσταση.

Ο κυβερνητικός εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ένα 24ωρο μετά την αποκάλυψη της επιστολής του Τούρκου Προέδρου στην ΠτΔ για την 25η Μαρτίου που ήταν σε εντελώς διαφορετικό κλίμα, φρόντισε να ρίξει τις μάσκες και να φανερώσει το πραγματικό πρόσωπο της Τουρκίας.

Ο ηγέτης του εθνικιστικού κόμματος, επιτέθηκε ευθέως στην Ελλάδα και απείλησε τους πάντες και τα πάντα.

«Καταδικάζω τις επιθέσεις μίσους σε τέμενος στη Λεμεσό της Κύπρου. Εκείνοι που φώναζαν συνθήματα θανάτου στους Τούρκους και ζωγράφισαν σταυρούς με μπλε χρώμα στους τοίχους των τεμένων, επ’ ευκαιρία της 200ής επετείου της εξέγερσης στον Μοριά το 1821, είναι απαίσιοι, δειλοί και αμαρτωλοί», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Η εξέγερση στον Μοριά αποτελεί μία από τις αιματηρές και ολέθριες καταστροφές, που σημάδεψαν την ιστορία του τουρκικού έθνους. Και σημειώθηκε πραγματική γενοκτονία σε αυτήν την εξέγερση. Περί των 40.000 Μουσουλμάνων Τούρκων σφαγιάστηκαν. Ειρωνικά, η ανθρωπότητα ακόμα σιωπά για αυτήν τη μαζική δολοφονία. Η συμβουλή μου στους απογόνους των κακοποιών, που τρέφονται με το αίμα των Μουσουλμάνων Τούρκων, είναι να μην μας κάνουν να χάσουμε την υπομονή μας και να σταματήσουν αμέσως την υποκίνηση και την παρενόχληση. Επειδή η σελίδα του επαναληπτικού αγώνα για την εξέγερση στον Μοριά δεν έχει ακόμη ιδωθεί, αυτός ο λογαριασμός δεν έχει ακόμη κλείσει.

Με αυτήν την ευκαιρία, εύχομαι το έλεος του Αλλάχ στους Μουσουλμάνους Τούρκους, που μαρτύρησαν στην εξέγερση στον Μοριά και που έχασαν τη ζωή τους, μπαίνοντας στο τούνελ της βίας και του τρόμου και τους τιμώ όλους με σεβασμό και ευγνωμοσύνη. Το αίμα μας βρίσκεται ακόμα στο έδαφος, και, όταν έρθει η μέρα, φυσικά, θα υπάρξουν οι αντίστοιχες εστίες, για να πληρωθεί το τίμημα».

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ