14.8 C
Chania
Sunday, December 21, 2025

Νίκος Ανδρουλάκης: «Αν ο Τσίπρας αναρωτιέται για τα χρέη του ΠΑΣΟΚ ας ρωτήσει Ραγκούση – Ξενογιαννακοπούλου»

Ημερομηνία:

Στα χρέη του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον ΑΝΤ1 ο Νίκος Ανδρουλάκης εξαπολύοντας παράλληλα επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Στον ΣΥΡΙΖΑ μπορούν να καλέσουν για καφέ στην Κουμουνδούρου τον κύριο Ραγκούση και την κυρία Ξενογιαννακοπούλου που ήταν τότε γραμματείς του ΠΑΣΟΚ. Επί εποχής τους έχουν γίνει οι μεγάλοι αυτοί δανεισμοί. Αυτοί ξέρουν καλύτερα να ενημερώσουν και την κοινή γνώμη , τον κύριο Τσίπρα και τον κύριο Πολάκη», είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

«Και το λέω για να είμαστε ξεκάθαροι. Αν νομίζουν κάποιοι ότι επειδή έφυγαν από το ΠΑΣΟΚ, διαγράφονται συμπεριφορές και ευθύνες και φορτώνονται σε μένα που έμεινα στα δύσκολα και δεν έχω χρεώσει ούτε ένα ευρώ τον ελληνικό λαό, που δεν ήμουν ποτέ φορέας του πελατειακού κράτους μαζί με τη γενιά μου, που πραγματικά αγωνίζομαι για να αναστήσω και να αναγεννήσω την παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά του τώρα όταν είναι στο κόμμα αυτών που πήγαν να τον κλείσουν φυλακή, ε λίγο», συμπλήρωσε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Όσον αφορά το ποσό του δανείου του κόμματος ο κ. Ανδρουλάκης είπε: «Το πραγματικό χρέος του ΠΑΣΟΚ είναι 100 εκατομμύρια. Όλα τα άλλα είναι τόκοι. Τα δάνεια μας ρυθμίστηκαν με όρους αγοράς. Με κριτήρια αγοράς».

topontiki.gr

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Λούλα: Μια αμερικανική επέμβαση στη Βενεζουέλα θα ήταν καταστροφική

Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα...