20.8 C
Chania
Tuesday, May 21, 2024

Νίκος Μωραΐτης: «Παππάς, Πολάκης, Φάμελλος πήραν το συνέδριο από τον άπειρο Κασσελάκη – Μετά θα πάρουν και το κόμμα»

Ημερομηνία:

Την άποψή του πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, έχασε το συνέδριο από τους Παππά, Πολάκη και Φάμελλο, εξέφρασε εκ νέου ο Νίκος Μωραΐτης.

«Κοιτάξτε, εμείς οι λίγοι που καταλάβαμε με πόση μαεστρία Παππάς – Πολάκης – Φάμελλος πήραν το συνέδριο από τον άπειρο Κασσελάκη ενώ όλο το γήπεδο ήταν δικό του, θα φάμε πολλή λάσπη ως τις ευρωεκλογές. Μετά απλώς θα πάρουν και το κόμμα, οπότε θα καταλάβετε όλοι όλο το έργο», αναφέρει χαρακτηριστικά, σε ανάρτησή του στο X, ο στιχουργός και υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο Κασσελάκης πανηγυρίζει, νομίζει ότι πήρε το κόμμα. Θα καταλάβει τον Ιούνιο»

Ο Μωραΐτης είχε εκφράσει την ίδια άποψη και χθες, ξανά μέσω του X, γράφοντας χαρακτηριστικά πως: «Πόσο λίγοι έχουν καταλάβει τι παίχτηκε χθες στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Καλά, μη νομίζετε, ούτε ο Κασσελάκης έχει καταλάβει. Πανηγυρίζει, νομίζει ότι πήρε το κόμμα. Θα καταλάβει τον Ιούνιο».

Παράλληλα, ο στιχουργός επιτέθηκε -μέσω X- στον Γιώργο Τσίπρα, με αφορμή τη δήλωση πως «κανείς ποτέ δεν είχε λευκή επιταγή, ούτε ο Αλέξης Τσίπρας, και από την άλλη κανείς δεν είναι υπό προθεσμία».

«Κάντε μια χάρη στον εαυτό σας. Σωπάστε για 8-10 χρόνια», σχολίασε ο Μωραΐτης, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά, λέγοντας: «Κάνε και συ το ίδιο όμως… κουράζεις».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ