21.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Νίκος Παππάς: Απάντησε μετά τις αντιδράσεις με το ηχητικό – «Μην κουράζετε τα τρολάκια, θα σας δίνω εγώ τις συνομιλίες»

Ημερομηνία:

Με αφορμή τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από το ηχητικό με πρωταγωνιστή τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά που εξαπολύει υβριστική επίθεση σε πολίτη, ο πρώην μπασκετμπολίστας απάντησε με βίντεο μέσω του Instagram.

Στο βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, ο ευρωβουλευτής χαρακτηρίζει παράνομες τις δημοσιοποιήσεις προσωπικών συνομιλιών και απέδωσε τις απειλές του στον οχετό που λαμβάνει καθημερινά στο Instagram από διάφορους πολίτες, δείχνοντας μάλιστα και πολλά από τα μηνύματα.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μάλιστα ότι θα συνεχίσει να τους απαντάει όπως αξίζει και ότι αυτό δεν θα σταματήσει.

«Μην κουράζετε τα τρολάκια θα σας δίνω εγω τις συνομιλίες» αναφέρει μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανάρτησε και απέδωσε τον θόρυβο που ξέσπασε στην προσπάθεια του Μαξίμου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Instagram:

«Λοιπόν για τους “Ρομπέν των Δασών” προβοκάτορες, να ενημερώσω ότι η δημοσιοποίηση ιδιωτικών συνομιλιών και δεδομένων είναι ρητώς απαγορευμένη από τον νόμο, του οποίου εσείς αυτοχριστήκατε υπερασπιστές. Επίσης, να ενημερώσω ότι δεν σηκώνομαι το πρωί και λέω “αχ, δεν έχω τίποτα να κάνω, ας τσακωθώ με όποιον βρω”. Από τον οχετό που λαμβάνω, ανεξαρτήτως από πού προέρχεται, από φασίστες, από αστυνόμους, από μπασκετμπολίστες, θα τους απαντάω όπως τους αξίζει. Δεν θα σταματήσει αυτό, για τα πρακτικά και μόνο μπορείτε να δείτε μερικά από τα μηνύματα που λαμβάνω κατά καιρούς – αυτές τις ομορφιές. Μην κουράζεστε, λοιπόν, τα τρολάκια. Θα σας βγάζω εγώ από τον κόπο και θα σας δείχνω συνομιλίες».

Ακόμα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Το θέμα που καίει λοιπόν, όμως, δεν είναι οι προσωπικές μου συνομιλίες με φασιστοειδή, ακροδεξιούς και λοιπούς, αλλά η πραγματική φωτιά καίει που απέτυχε αυτή η κυβέρνηση της πλάκας να σβήσει. Συνεχίζεται και αμολάτε χαρταετό. Καλό αποκαλόκαιρο εκεί στο μπιτσόμπαρο του Μαξίμου, που ασχολείται μαζί μου».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νεκρός μετανάστης στο ΑΤ Αγίου Παντελεήμονα μετά από ξυλοδαρμό

Nεκρός μέσα στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα βρέθηκε το πρωί...

Χανιά: Συνελήφθη 16χρονη για ξυλοδαρμό συμμαθητή της – Στο αυτόφωρο και ο πατέρας της

Νέο περιστατικό σχολικής βίας προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στα...

Μαρία Καρυστιανού: Παρακολουθούν το τηλέφωνό μου

Την παρακολούθηση του τηλεφώνου της αποκάλυψε η Μαρία Καρυστιανού. Σε συνέντευξή...