17.8 C
Chania
Sunday, December 7, 2025

Νίκος Πλακιάς: «Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις για τα Τέμπη – Αν όχι, πάλι στους δρόμους»

Ημερομηνία:

Με νέα ανάρτηση στα social media ο Νίκος Πλακιάς, αναφέρει πως από την Τρίτη 4 Μαρτίου ανοίγει καινούργιος κύκλος στο δικαστικό κομμάτι για τα Τέμπη.

Ο Νίκος Πλακιάς, ο οποίος έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, επισημαίνει ότι αν δεν έρθουν οι δικαστικές εξελίξεις, τότε… «πάλι στους δρόμους».

Παράλληλα απευθύνεται στους κκ. Φαλάρα και Χαρακόπουλο, να έχουν μάτια και αυτιά ανοιχτά καθώς «θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα».

Επίσης, ο Νίκος Πλακιάς εξηγεί πως οι δικαστικές εξελίξεις θα προκύψουν έπειτα τις χιλιάδες πολιτών που έδωσαν ηχηρό «παρών» στο συλλαλητήριο στην Αθήνα, στις 28 Φεβρουαρίου, γράφοντας χαρακτηριστικά πως «όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς».

Η ανάρτηση του Νίκου Πλακιά:

«Από αύριο ανοίγει ένας κύκλος καινούργιος στο δικαστικό κομμάτι. Οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Και όλο αυτό θα οφείλεται σε εσάς.

Είμαι σίγουρος πλέον μετά την πίεση που ασκήσατε εσείς μαζί με εμάς ότι θα δούμε αποτελέσματα. Αν όχι !!! Πάλι στους δρόμους.

Θα ήθελα εδώ !!! Και ενόψει κρίσιμων ανακρίσεων στο δικαστικό Λάρισας. Να ζητήσω από τους Αρχηγούς Πυροσβεστικής τον κύριο Φαλάρα και αστυνομίας τον κύριο Χαρακόπουλο να έχουν τα μάτια τους και τα αυτιά ανοικτά.

Θα προσπαθήσουν να σας τα φορτώσουν όλα σε εσάς. Είναι κρίμα πέρα από τις ευθύνες που σας αναλογούν να σας φορτώσουν και με τις δικές τους. Ανοίξτε τα στόματα σας και τιμήστε τις στολές σας.

Και αν σας υποσχέθηκαν ότι δεν θα σας αγγίξουμε και θα σας προστατέψουν σας λένε ψέματα. Μετά τις 28 καταλαβαίνετε πλέον ότι αυτό είναι αδύνατο. Θα είμαι εκεί θα παρακολουθώ και θα δω τις κινήσεις όλων. Εδώ είμαστε και θα τα λέμε».

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ναυάγιο στη Χρυσή: Δε φτάνουν οι θάλαμοι στα ψυγεία του νεκροτομείου για τους νεκρούς

Της Ευαγγελίας Καρεκλάκη Στο νεκροτομείο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου θα μεταφερθούν...

Το ΠΑΣΟΚ «φρενάρει» τον Τσίπρα

Με την παρουσίαση του βιβλίου του στην Αθήνα και το θέατρο...