26.6 C
Chania
Monday, May 6, 2024

Νίκος Χουντής: “Μπαράζ μεταγραφών στη Βουλή. Δανεικοί, ελεύθεροι, με υποσχετική. Όλα στο όνομα της νομής της εξουσίας”

Ημερομηνία:

Ο ευρωβουλευτής της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ) Νίκος Χουντής κατά την διάρκεια εκδήλωσης της Λαϊκής Ενότητας Α Θεσσαλονίκης και αναφερόμενος στις τελευταίες πολιτικές εξελίξειςδήλωσε μεταξύ άλλων :

“Παρακολουθούμε το τελευταίο διάστημα τον απόλυτο ευτελισμό της πολιτικής. Βουλευτές πάνε και έρχονται από κόμμα σε κόμμα λες και βρισκόμαστε σε ποδοσφαιρική μεταγραφική περίοδο.

Δανεικοί , ελεύθεροι , με υποσχετική , όλων των ειδών οι μεταγραφές. Και όλα αυτά στις πλάτες των συμφερόντων του ελληνικού λαού , στις πλάτες των εθνικών μας συμφερόντων. Όλα στο όνομα της εξυπηρέτησης των ευρωατλαντικών “συμμάχων” και της νομής της εξουσίας.

Η κάλπικη αντιπαράθεση των μνημονιακών κομμάτων , που επιμελώς αποκρύπτουν , τηναπόλυτη ταύτιση τους στις επιλογές των δανειστών και των Νατοϊκών επιδιώξεων και συμφερόντων, δεν έχει να προσφέρει τίποτα στον Έλληνα εργαζόμενο , στον άνεργο , στον συνταξιούχο , στο νέο και στη νέα.

Μοναδική λύση για τον ελληνικό λαό , για την Ελλάδα , η απεξάρτηση της χώρας από τιςμνημονιακές δεσμεύσεις, την ρήξη με την ευρωζώνη και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τηςυποτίμησης και του ξεπουλήματος του Δημοσίου πλούτου , την απεξάρτηση από τις Νατοϊκέςεπιταγές. Ο ελληνικός λαός χρειάζεται μια ανεξάρτητη προοδευτική πολιτική ανασυγκρότησηςτης οικονομίας και της κοινωνίας, μια εξωτερική πολιτική εθνικά ανεξάρτητη με βάση τα πραγματικά συμφέροντα της πατρίδας μας”.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

14χρονος τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα στα Χανιά – Χάνει δύο δάχτυλα

"Παρατράγουδα" σημειώθηκαν στα Χανιά, αμέσως μετά την Ανάσταση, καθώς...

H γενιά των 65άρηδων εργαζομένων – Το νέο τοπίο στο ασφαλιστικό

Σε αύξηση των ηλικιακών ορίων συνταξιοδότησης οδηγούν οι επικαιροποιημένες μελέτες των...

Πέθανε η φωνή των “Socrates”, Αντώνης Τουρκογιώργης

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο προκάλεσε η είδηση του θανάτου...