18.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

“Ναι, υπάρχω και αγωνίζομαι”: Το μήνυμα του δημοσιογράφου Γεώργιου Μοσκοβίτη μετά την τύφλωσή του

Ημερομηνία:

Μία απίστευτη περιπέτεια υγείας περνά ο δημοσιογράφος, εκδότης της εφημερίδας “Κρητικός Παλμος” και πρόεδρος της ΠΑΜΜΕΔΕ Γιώργος Μοσκοβίτης.

Όπως καταγγέλλει, μετά από χορήγηση λάθος φαρμακευτικής αγωγής στην οφθαλμολογική κλινική του ΠΑΓΝΗ άρχισε να χάνει σταδιακά την όρασή του με αποτέλεσμα τώρα να βρίσκεται στη διαδικασία για να κάνει μεταμόσχεση κερατοειδούς και στα δύο μάτια!

Στο αρχικό του μήνυμα ανέφερε:

ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ…ΑΠΟ ΤΙΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ ΖΩ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ,ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ 2ΟΗΜΕΡΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΓΝΗ…ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΩ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΚΕΡΑΤΟΕΙΔΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΑΤΙΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ….Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΓΝΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ..ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Σε νέο κείμενό του ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον που έχουν δώσει στην υπόθεσή του ενώ αναφέρεται και στην ξεχωριστή βοήθεια της γυναίκας του Μαρίας, που έχει γίνει τα μάτια του και βοηθά στο να επικοινωνεί με τους αναγνώστες μέσω των αναρτήσεων που κάνει στο διαδίκτυο.

Το μήνυμά του;

“ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ …!!!!”

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κέρδη-μαμούθ και τζίρος 100 δισ. για 15 εισηγμένες εταιρίες και σούπερ μάρκετ

Τζίρος και κέρδη-μαμούθ αποτυπώνονται στους ισολογισμούς των 17 μεγαλύτερων...

ΠΑΣΟΚ: Βλέπουν «στοχευμένη και συντονισμένη επίθεση» από την ΝΔ -«Θέλουν αντίπαλο τον Κασσελάκη»

Συντονισμένες επιθέσεις της Νέας Δημοκρατίας κατά του ΠΑΣΟΚ, βλέπουν...

Ερυθρά Θάλασσα: Επίθεση Χούθι στο ελληνόκτητο φορτηγό πλοίο Cyclades με βαλλιστικούς πυραύλους και drone

Επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους και drone κατά ελληνόκτητου φορτηγού πλοίου που ταξίδευε στην Ερυθρά...