14.8 C
Chania
Sunday, May 12, 2024

Νατάσσα Μποφίλιου: «Πάμε ξανά»

Ημερομηνία:

Παρασκευή 18 Ιουλίου, 21:00 στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου

«Πάμε Ξανά» ο τίτλος και η υπερ-επιτυχημένη παράσταση συνδυάζει με απρόβλεπτο τρόπο τα καινούργια της τραγούδια με αυτά του προσωπικού ρεπερτορίου της που την έχουν αναδείξει σε μια από τις πιο δημοφιλείς ερμηνεύτριες της γενιάς της, καθώς και σπουδαία   κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος στήνουν ένα απρόβλεπτο πρόγραμμα με στόχο να κάνουν τα τραγούδια τους αγνώριστα, αλλά και να πειραματιστούν με γνωστά και σπουδαία κομμάτια της ελληνικής μουσικής σκηνής. Η παράσταση «Πάμε Ξανά» προβάλλει διαφορετικές ερμηνευτικές πτυχές της Νατάσσας Μποφίλιου, επιβεβαιώνοντας τη θέση της ως τη νέα δύναμη της σύγχρονης ελληνικής μουσικής.

Παίζουν οι Μουσικοί: Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης | Τύμπανα – Κρουστά: Φοίβος Κουντουράκης | Κιθάρες – Μπουζούκι: Σωτήρης Καστάνης | Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής | Τσέλο: Άρης Ζέρβας | Βιολί – Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ