15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Ναυπακτία: Πυροβόλησε συγχωριανό του στο στήθος γιατί σκότωσε τη γάτα του

Ημερομηνία:

«Συναγερμός» σήμανε στην Αστυνομία, όταν ένας 60χρονος φέρεται να πυροβόλησε έναν 70χρονο συγχωριανό του, καθώς το θύμα είχε σκοτώσει με το αυτοκίνητό του τη γάτα του.

Το πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στο χωριό Ελευθέριανη του δήμου Ναυπακτίας.

Ο 60χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του npress, φέρεται να πήγε με καραμπίνα στο σπίτι του 70χρονου, με σκοπό να του ζητήσει το λόγο, καθώς πριν από μία εβδομάδα είχε σκοτώσει τη γάτα του. 

Ακολούθησε διαπληκτισμός μεταξύ των δύο ανδρών, με τον 60χρονο να πυροβολεί στο στήθος τον 70χρονο, με τον οποίο μάλιστα ήταν φίλοι, αναφέρουν τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Το θύμα μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες του npress.gr, φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Λίγη ώρα μετά το επεισόδιο, ο φερόμενος δράστης συνελήφθη.

Μετανιωμένος ο 60χρονος

Σήμερα προσήλθε στον εισαγγελέα όπου εμφανίστηκε μετανιωμένος για την πράξη του, ενώ πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα 12 το μεσημέρι.

Όπως μεταδίδει το npress.gr, ο 60χρονος δεν μπόρεσε να καταθέσει χθες στις Αρχές, καθώς φέρεται να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ. Κάτι που εξετάζεται ότι συνέβη και κατά τη διάρκεια του επεισοδίου με τον πυροβολισμό.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ