28.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Να μας πει ο Ερντογάν: Τι έγιναν οι 3.000 αγνοούμενοι της Κύπρου;

Ημερομηνία:

Ο κύριος “ανθρωπιστής” εξαπολύει βρισιές και απειλές εναντίον μας ενώ καταπατά την ανεξαρτησία μας.

Και ναι, είναι καταπάτηση της ανεξαρτησίας μιάς χώρας όταν στέλνεις τις δυνάμεις σου, τα τανκς σου να προβούν σε παράνομη πράξη. Γιατί είναι παράνομη πράξη να θες να καταπατήσεις τα σύνορα μιας χώρας ελέυθερης, διά της βίας. Είναι εισβολή!

Και αλήθεια, ξέχασε πέρισυ ο κ. Ερντογάν τι έκανε στον αξιωματικό μας που κατά λάθος πέρασε τα σύνορά του κατά ένα βήμα; Πόσους τον είχε φυλακή; Πόσο μάλλον αν ο αξιωματικός μας χρησιμοποιούσε βία εναντίον τους. Αν δεν τον εκτελούσαν στα μουλωχτά θα βίωνε το “Εξπρές του Μεσονυχτίου” μόνιμα.

Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο κύριος Ερντογάν τι έγιναν οι “οκτώ” αξιωματικοί Τούρκοι κρατούμενοι στις φυλακές της Ελλάδας που είχαν ζητήσει άσυλο; Τι έγιναν; Τι τους έκανε σε συνεργασία με την κυβέρνηση της “Αριστεράς” του Τσίπρα; Γιατί, μη μας πουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση τους κρύβει σε άλλη χώρα. Και ο Ερντογάν θα σταματούσε λυσσωδώς να τους ζητά όπως έκανε μέχρι την εξαφάνισή τους. Και μετά την εξαφάνισή τους “άκρα του τάφου σιγή”: Στην κυριολεξία!

Αλήθεια, μπορεί να μας πει ο “πονόψυχος” τι έγιναν οι 3.000 αγνοούμενοι της Κύπρου; Ήταν αιχμάλωτοι πολέμου. Μετά τη λήξη του πολέμου οι αιχμάλωτοι δεν ελευθερώνονται; Τι τους έκαναν; Τους εκτέλεσαν αμέσως; 3.000 άνθρωποι. Τι τους έκαναν; Τους έθαψαν ζωντανούς και μη, σε ομαδικούς τάφους; Πού είναι θαμμένοι; Τους φυλάκισε; Υπάρχει κανείς ζωντανός; Ακόμα και αν υποχρεώθηκε να αλλάξει πατρίδα; Τι έγιναν 3.000 ψυχές;

Κύριε Ερντογάν δεν δικαιούστε να παριστάνετες τους ανθρωπιστές όταν η χώρα σας έχει προβεί σε γενοκτονίες όπως των Αρμενίων, σε ξεκλήρισμα ζωών και πολιτισμών, όπως των Ελλήνων της Μικράς Ασίας. Δεν δικαιούστε!

Βέβαια, ο “τσαμπουκάς” σας έχει μια εξήγηση. Αν “χάσετε” στα σχέδια σας κινδυνεύει το κεφάλι σας από τους πολιτικούς αντιπάλους σας. Το σουλτανάτο σας θα πέσει. Γι’ αυτό οι ενέργειές σας θα είναι σπασμωδικές, βίαιες και παράλογες

Α.Κ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ