19.8 C
Chania
Sunday, May 19, 2024

Να μπει τέλος στη «μαφία» της Κρήτης ζητούν οι κάτοικοι του χωριού του Λεμπιδάκη

Ημερομηνία:

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσαν τα μέλη του τοπικού Πνευματικού Κέντρου.

Οι κάτοικοι αφού δίνουν συγχαρητήρια στην αστυνομία για την επιτυχή εξιχνίαση της υπόθεσης ζητούν να σταθεί αφορμή για την πλήρη εκρίζωση αντίστοιχων θυλάκων εγκληματικότητας που δρουν στο νησί.

Συγκεκριμένα στη σύντομη ανακοίνωση αναφέρεται:

Το Πνευματικό Κέντρο Καλεσών, ερμηνεύοντας τα αισθήματα των κατοίκων του χωριού εκφράζει τη χαρά του για την απελευθέρωση του Μιχάλη Λεμπιδάκη. Συγχαίρει τις αστυνομικές αρχές για την αναίμακτη έκβαση της επιχείρησης.

Η υπόθεση αυτή ξαναθέτει το θέμα της εγκληματικότητας στην Κρήτη και την έκνομη δράση θυλάκων που δρουν στο νησί μας. Ζητάμε επιτακτικά να δοθεί ένα τέλος στις δραστηριότητές τους.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση και η σύλληψη του κύριου πυρήνα των δραστών, επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση ότι πρόκειται για ντόπιους δράστες, οι περισσότεροι εκ των οποίων προέρχονται από τις ορεινές περιοχές του νομού Ρεθύμνου.

Μάριος Διονέλλης-efsyn.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ