15.8 C
Chania
Sunday, May 5, 2024

“Να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας”: Ψήφισμα του Εργατικού Κέντρου Χανίων ενάντια στην παρουσία του αεροπλανοφόρου στην πόλη μας

Ημερομηνία:

Και το Εργατικό Κέντρο Χανίων με ψήφισμά του καταδικάζει την παρουσία του αεροπλανοφόρου USS George H.W. Bush στα Χανιά.

Το ψήφισμα αναφέρει τα εξής:

Το συνέδριο του Εργατικού κέντρου Χανίων καταδικάζει την παρουσία του Αμερικάνικου αεροπλανοφόρου στην πόλη μας.

Σήμερα που το ΝΑΤΟ, με τις ευλογίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, κάνει βόλτες στο Αιγαίο, στο όνομα του ελέγχου των μεταναστευτικών ροών.

Σήμερα που η αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας, από την Τουρκία, πηγάζει ακριβώς από τα σπλάχνα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας.

Σήμερα που το Κυπριακό μπαίνει σε μια από τις κρισιμότερες φάσεις του με μια λύση που είναι σε βάρος και των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων.

Σήμερα που οι αποφάσεις για μεγαλύτερο δέσιμο στον άλλο ιμπεριαλιστικό πυλώνα του συστήματος, την Ευρωπαϊκή Ένωση, οδηγούν τον λαό μας σε μεγαλύτερη φτώχεια και ανέχεια.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ το συνδικαλιστικό κίνημα και στην πόλη μας να πάρει την υπόθεση στα χέρια του.

ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ σε αυτές τις πολιτικές που υποδουλώνουν την πατρίδα μας, που υποδουλώνουν την ψυχή και το μυαλό μας, που υποδουλώνουν το μέλλον των παιδιών μας.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...