14.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

“Να πληρώσετε τα χρέη σας!”: Ολλανδή απαιτούσε να φύγει από παραλία της Κρήτης Ελληνίδα επειδή ανήκει στη Γερμανία και την Ολλανδία

Ημερομηνία:

Δεν πίστευε στα αυτιά της κάτοικος της περιοχής όταν πήγε να κάνει το μπάνιο της στην παραλία του Αφραθιά στο Τυμπάκι.

Όπως μας κατήγγειλε η παθούσα (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση του mesaralive), πριν μερικές ημέρες θέλησε να πάει να κάνει το μπάνιο της στην περιοχή του Αφραθιά.

Στο σημείο βρισκόταν μια Ολλανδή η οποία όταν αντιλήφθηκε πως ήταν Ελληνίδα άρχισε να φωνάζει, να βρίζει και να χειρονομεί, απαιτώντας από την Ελληνίδα να φύγει αμέσως γιατί η παραλία ανήκει στους Γερμανούς και στους Ολλανδούς.

Η παθούσα προσπάθησε να της εξηγήσει αλλά η αναιδέστατη τουρίστρια συνέχισε την επίθεση και τους βαρείς χαρακτηρισμούς τύπου ‘’Οι Έλληνες αντί να ερχόσαστε για μπάνιο στις παραλίες μας, να καθόσαστε στα σπίτια σας και να σκεφτείτε πώς θα αποπληρώσετε τα χρέη σας’’, και ‘’Έχω βαρεθεί όπου είμαι να περιτριγυρίζομαι από Έλληνες’’.

Όπως μας ανέφερε η παθούσα, φυσικά και δεν έφυγε και αυτό εξόργισε την Ολλανδή η οποία την έβρισε στα Ελληνικά, ενώ φεύγοντας της έκανε και μια άσεμνη χειρονομία.

Από την πλευρά μας να πούμε ευτυχώς που δεν υπήρχε άλλος κόσμος εκεί πέρα, γιατί δεν ξέρω τι κατάληξη θα είχε η αναιδέστατη Ολλανδέζα.

Καλό θα είναι κάποιοι να σέβονται τον χώρο που τους φιλοξενεί και να μην προκαλούν γιατί ο κόσμος έχει πολλά στο κεφάλι του με όλα αυτά που γίνονται, και μια σπίθα μπορεί να ανάψει φωτιά

mesaralive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

2 ΣΧΟΛΙΑ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Με κατάνυξη ο Επιτάφιος Θρήνος στη Μονή Γουβερνέτου | Φωτός

Παρουσία πλήθους πιστών και με κατάνυξη πραγματοποιήθηκε ο Επιτάφιος...

Μονή Αγκαράθου: Τα πρόβατα περνούν κάτω από τον Επιτάφιο για ευλογία! | Βίντεο

Κατάνυξη και ευλάβεια το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην περιφορά του...

Δείτε τι λένε οι ειδικοί για την πρόωρη ανθοφορία των ελαιόδεντρων στην Κρήτη

Με ταχείς ρυθμούς εξελίσσεται η πρόωρη φετινή ανθοφορία των ελαιοδέντρων σε όλες τις ελαιοπαραγωγικές περιοχές...