22.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Να τιμηθεί η Χανιώτισσα ηθοποιός J. Aniston: Πρόταση της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων

Ημερομηνία:

Πρόταση κατέθεσε προς τον Δήμαρχο Χανίων η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων ν. Χανίων για εκδήλωση τιμής προς την οικογένεια Αναστασάκη, από την οποία κατάγεται και η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός Jennefer Aniston. Σύμφωνα με την Ένωση, μία τέτοια εκδήλωση θα πάρει παγκόσμια δημοσιότητα και θα λειτουργήσει εις όφελος της τουριστικής κίνησης στον νομό.

Γράφουν αναλυτικά στην επιστολή τους:

Κύριε Δήμαρχε

Πριν μερικές μέρες το εβδομαδιαίο περιοδικό People, το μεγαλύτερο σε κυκλοφορία περιοδικό της Αμερικής με εκατομμύρια αναγνώστες, βράβευσε για 2η φορά την ηθοποιό Τζένιφερ Άνιστον πρώην σύζυγο του ηθοποιού Μπραν Πιτ, ως την ωραιότερη γυναίκα του 2016. Πέρυσι είχε δώσει τον τίτλο αυτό στην Σάντρα Μπούλοκ, ενώ ηχηρά ονόματα όπως η Τζούλια Ρόμπερτς, η Αντζoλίνα Τζολί, η Τζένιφερ Λόπεζ και η Νικόλ Κίντμαν είναι μερικές από αυτές που τιμήθηκαν από το περιοδικό σε παρελθόντα έτη.

Η ηθοποιός που είναι από τις καλύτερα αμειβόμενες στην Αμερική και που το 2012 είδε να τοποθετείται το αστέρι της στο γνωστό πεζοδρόμιο του Χόλυγουντ είναι στην καταγωγή Χανιώτισσα. Ο πατέρας της επίσης ηθοποιός Τζον Άνιστον γεννήθηκε εδώ στα Χανιά το 1933 ως Γιάννης Αναστασάκης .

Το 1935 σε ηλικία 2 ετών μετανάστευσε με την οικογένεια του στην Αμερική, όπου ο πατέρας του άνοιξε εστιατόριο στη Πενσυλβανία και άλλαξε όπως συνηθίζονταν το επίθετο από Αναστασάκης σε Άνιστον.

Ο νεαρός Γιάννης έγινε αξιωματικός του στρατού ενώ παράλληλα σπούδασε και ηθοποιός. Σαν ηθοποιός διακρίθηκε κυρίως στην τηλεόραση. Ο καλύτερος φίλος του ήταν ο Κότζακ ο επίσης Έλληνας ηθοποιός Τέλλης Σαββάλας που έγινε και νονός της κόρης του.

Ο Δήμος μας θα μπορούσε να προσκαλέσει και να τιμήσει πατέρα και κόρη, σε μια τελετή εδώ στα Χανιά, τοποθετώντας παράλληλα αναμνηστική πλακέτα στο σπίτι γέννησης του πατέρα της, κάτι που σίγουρα θα γίνονταν αξιοθέατο για πολλούς τουρίστες. Η δε δημοσιότητα για τον τόπο μας από δημοσίευση φωτογραφιών σε ξένα περιοδικά, είναι μια δωρεάν δημοσιότητα και προβολή για τον τόπο, που δεν αγοράζεται ούτε με πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Η περιοχή μας διαθέτει υψηλής ποιότητας ξενοδοχεία και βίλες που θα προσέφεραν δωρεάν διαμονή στους τιμώμενους και τους δημοσιογράφους και θα συνεισέφεραν στην τελετή, καθώς δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση γι αυτά.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το...

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ...

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά...