22.8 C
Chania
Thursday, March 28, 2024

Νεα.. απαγόρευση της κυβέρνησης προς πολίτες ανήγγειλε η Σπυράκη: «Απαγορεύεται να βρίζουν αστυνομικούς από μπαλκόνια»

Ημερομηνία:

Δικούς της νόμους φαίνεται ότι υιοθετεί η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη που έθεσε… εκτός νόμου ακόμα και τις αποδοκιμασίες πολιτιών από τα μπαλκόνια σπιτιών της Νέας Σμύρνης κατά αστυνομικών που βιαιοπραγούν σε βάρος αθώων πολιτών ακόμα και ανήλικων. 

Σε μια απαράδεκτη δήλωση, που μας κάνει να αναρωτηθούμε τελικά τι ισχύει περί δημοκρατίας και ελευθερίας του λόγου στην Ελλάδα εν έτει 2021, προχώρησε η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πάλαι ποτέ δημοσιογράφος Μαρία Σπυράκη.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό πάνελ του Kontra, ξεστόμισε σε κάποια στιγμή… εξοργισμού της και αναφερόμενοι σε πολίτες ότι “απαγορεύεται να βρίζουν τους αστυνομικούς από τα μπαλκόνια, αυτό απαγορεύεται” (!), με αφορμή τις σφοδρές αποδοκιμασίες των κατοίκων της Νέας Σμύρνης στους αστυνομικούς που έκαναν “όργια” καταστολής και επίδειξη ισχύος στους δρόμους ξυλοκοπώντας και τρομοκρατώντας μικρά παιδιά, νέους και μεγαλύτερους σε ηλικία πολίτες.

Η Μαρία Σπυράκη άφησε… κόκαλο όλους τους άλλους συνομιλητέ της, μιλώντας σε ιδιαίτερα έντονο ύφος και βγάζοντας από το μυαλό της νέο νόμο και νέα ήθη στο πλαίσιο της αποθέωσης της αστυνομικής αυθαιρεσίας και της κυβερνητικής αντίληψης για επικράτηση της καταστολής.

Δείτε το αποκυπτικό βίντεο

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ