24.8 C
Chania
Wednesday, June 26, 2024

Νεκρή βρέθηκε η 32χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί από τη Φιλιππιάδα

Ημερομηνία:

Νεκρή βρέθηκε πριν από λίγο στο ποτάμι του Λούρου η άτυχη 32χρονη η οποία είχε εξαφανιστεί στην περιοχή της Φιλιππιάδας.Τα ίχνη της άτυχης 32χρονης, μητέρας δύο παιδιών, από την Καμπή της Άρτας, είχαν χαθεί από το απόγευμα της Τετάρτης όταν η τελευταία φορά που την είδαν ήταν στην γέφυρα του ποταμού Λούρου στην Φιλιππιάδα.

Σήμερα το πρωί, κλιμάκια της 1ης ΕΜΑΚ με 5 δύτες και της 5ης ΕΜΑΚ με 5 δύτες επίσης, έφτασαν στο σημείο και ξεκίνησαν λίγο πριν τις 09:00 το πρωί τις έρευνες.

Επίσης στην όλη επιχείρηση συμετείχαν άντρες της αστυνομίας από την Φιλιππιάδα καθώς και 15 περίπου άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Φλιππιάδας με 5 οχήματα.

Πριν από λίγο σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr βρέθηκε να επιπλέει το άψυχο σώμα της 32χρονης στην αριστερή κύτη του ποταμού, 800 περίπου μέτρα από το σημείο όπου φέρεται να έπεσε (από την γέφυρα) κοντά σε καλαμιές, από τους άντρες της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pamepreveza.gr, η 32χρονη είχε αφήσει σημείωμα που από τα όσα περιγράφει άφηνε την εντύπωση ότι θα προχωρούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Η σωρός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των Ιωαννίνων για νεκροψία νεκροτομή.

newpost.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Μόσχα προειδοποιεί για μοιραία τραγωδία αν οι Δυτικοί υποτιμήσουν την αποφασιστικότητά της

Ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Ριαμπκόφ δήλωσε σήμερα...

Σε ποιες περιοχές στα Χανιά απογορεύεται η κολύμβηση

Οι ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων κρίνονται ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ για...

MyCoast: «Βροχή» καταγγελιών στην πλατφόρμα για τις αυθαιρεσίες σε παραλίες – 150 καταγγελίες στα Χανιά

Εκατοντάδες είναι οι καταγγελίες για παράνομες ξαπλώστρες και όχι μόνο στην πλατφόρμα...