25.8 C
Chania
Tuesday, May 28, 2024

Νεκρή δίπλα από το σπίτι της η 77χρονη που είχε εξαφανιστεί

Ημερομηνία:

H εξαφάνιση της 77χρονης Παρασκευής Ξενοκτιστάκης από τις 28 Ιουλίου όταν και έφυγε από το σπίτι της, δεν είχε αίσιο τέλος. Το πρωί του Σαββάτου εντοπίστηκε νεκρή.


Το πτώμα της βρήκε ένας κυνηγός, μόλις 200 μέτρα από το σπίτι της οικογένειάς της, στο πρανές της εθνικής οδού. 

Να υπενθυμίσουμε ότι αμέσως μετά την εξαφάνισή της είχε στηθεί μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της τόσο από την αστυνομία όσο και από την 3η ΕΜΑΚ. Οι συγγενείς και οι φίλοι και οι αρχές όργωσαν την περιοχή του Καρτερού, διέσχασαν δύσβατα μονοπάτια της περιοχής και έφτασαν σε σημεία που δεν πηγαίνει ο νους.

Παρά τη μεγάλη χρονική περίοδο που είχε περάσει από την εξαφάνισή της ο άντρας της δεν τα είχε παρατήσει και δήλωνε ότι θα δώσει πέντε χιλιάδες ευρώ σε όποιον έχει το οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να βοηθήσει στις προσπάθειες εξεύρεσής της.

Οι μέρες περνούσαν για να φτάσουμε στις 6 του Οκτώβρη, τότε που με δηλώσεις που είχε κάνει στο Ράδιο Κρήτη στο Ηράκλειο συνέχιζε να εκφράζει την πίστη του ότι ήταν ζωντανή: “Αν είχε πεθάνει θα την είχαμε βρει. Κάποιος θα είχε δει το πτώμα και σε κάποιον θα μύριζε”.

Η γυναίκα, όπως είπαμε, βρέθηκε 200 μέτρα από το σπίτι της.

Αμέσως μετά την ανακάλυψη του πτώματος, στο σημείο βρέθηκαν οι άντρες της Ασφάλειας, ο ιατροδικαστής αλλά και η οικογένειά της που την αναγνώρισαν για να δοθεί έτσι τέλος με τον πιο τραγικό τρόπο στο δράμα τους. 


"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ