13.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χανίων και Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων για τα γεγονότα της Πέμπτης στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Ημερομηνία:

Σε παρόμοιο μήκος κύματος οι ανακοινώσεις ΝΟΔΕ Ν.Δ. Χανίων και Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων σχετικά με τα γεγονότα της Πέμπτης 4 Ιουλίου στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ν.Χ. Χανίων:

“Διαφωνώ με αυτά που λές αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαιωμά σου να τα λες»

Φραγκίσκος Μαρία Αρουέ – Βολταίρος

Βασισμένη σε αυτή την αρχή η Δημοκρατία προχωράει , δυστυχώς στη πόλη μας κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται ως φύλακες της Δημοκρατίας επιθυμούν την επιστροφή του σκοταδισμού και των φασιστικών νοοτροπιών.

Η ΝΟΔΕ Ν.Δ Χανίων καταδικάζει τον βίαιο και αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο ομάδα ακραίων στοιχείων την Πέμπτη 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων διέκοψε τη διαδικασία ανοικτού διαλόγου της «Πρωτοβουλίας για την παιδεία και της Οικονομίας» , ο σκοταδισμός και οι ενέργειες αυτού του είδους δεν έχουν θέση στη πόλη μας.

Η ανακοίνωση της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων:

«Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Χανίων καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τα απαράδεκτα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την Πέμπτη 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων από ομάδα ακροαριστερών διαδηλωτών, η οποία απέτρεψε με βίαιο τρόπο την πραγματοποίηση ανοικτής συζήτησης της «Πρωτοβουλίας για την παιδεία και της Οικονομίας».

Τέτοια φαινόμενα προσπάθειας φίμωσης και επιβολής σκοταδισμού είναι καταδικαστέα.

Η δημοκρατία δεν αντέχει τέτοιου είδους συμπεριφορές» .

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ