28.8 C
Chania
Friday, September 27, 2024

Νοσοκομείο Ρεθύμνου: Παραιτήθηκε ακόμα μια γιατρός εξουθενωμένη από τις συνθήκες εργασίας

Ημερομηνία:

Μετά από 25 χρόνια στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας, η ορθοπεδικός του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου, παραιτήθηκε καταγγέλλοντας τις συνθήκες εγκατάλειψης του ΕΣΥ και την εξουθένωση που βιώνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Με ανάρτησή της στο Facebook, η Αναστασία Γαρμπή, η τρίτη γιατρός που αποχωρεί από την ορθοπεδική κλινική του Νοσοκομείου, εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην παραίτηση, τονίζοντας ότι «οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια πίσω από τα πλασματικά στατιστικά τους γιατί… έτσι τους λένε».

Την ανάρτηση της γιατρού αναδημοσίευσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ του νοσοκομείου Ρεθύμνου, Γιάννης Σαριδάκης, καταγγέλλοντας ότι η ορθοπεδική κλινική οδεύει προς διάλυση, καθώς αυτή είναι η τρίτη αποχώρηση γιατρού από το τμήμα.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Καλημέρα αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι.

Εχθές παρέλαβα από το γραφείο προσωπικού την λύση της υπαλληλικής σχέσης με το ΓΝΡ ύστερα από δική μου αίτηση παραίτησης μετά από 25 χρόνια στο ελληνικό δημόσιο… το συναίσθημα ήταν μάλλον… πικρό… άκουσα ότι η διοίκηση λέει ότι το κάστρο πέφτει από το εσωτερικό του ύστερα από τόσες προσλήψεις!!… Θα ήταν κακόβουλο εάν δεν ήταν αστείο!! Το κάστρο πέφτει όταν οι πολεμιστές εξουθενώνονται από τον υπερβολικό φόρτο της εργασίας σε βάθος χρόνου και πέφτουν ένας ένας… και οι διοικούντες κάνουν τα στραβά μάτια πίσω από τα πλασματικά στατιστικά τους γιατί… έτσι τους λένε!!!

Έτσι κι αλλιώς οι ίδιοι οι διοικούντες όταν τους είπα “μην με πιέζεις άλλο, δεν αντέχω, κάνω λάθη, με αναγκάζεις σε παραίτηση” απαντούν… “κάνε ότι νομίζεις”!!!

Δεν ξέρω εάν σε αυτό το “θέατρο” είμαστε για γέλια ή για κλάματα!!! Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους, νοσηλευτές και προσωπικό για την πολύ καλή συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια!! Σας ευχαριστώ! Ήταν τιμή και χαρά μου! Να είστε όλοι καλά! Καλή δύναμη! Θα είμαι κάπου εδώ κοντά και θα προσπαθώ να στηρίξω όπως μπορώ…».

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ