14.8 C
Chania
Tuesday, December 9, 2025

ΝΟΧ-Ιστιοπλοΐα: Με τρία σκάφη στο 49ο Ράλλυ Αιγαίου!

Ημερομηνία:

Με τρία σκάφη θα εκπροσωπηθεί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, που ξεκινάει το Σάββατο 14 Ιουλίου από τον όρμο Φαλήρου.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΝΟΧ:

Με τρία σκάφη θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, η αυλαία του οποίου ανοίγει το Σάββατο 14 Ιουλίου με την εκκίνηση να δίνεται στις 11 το πρωί από τον όρμο Φαλήρου!

Πρόκειται για τον «ΚΟΡΜΟΡΑΝΟ», Κυβερνήτης τους οποίου είναι ο Κωνσταντίνος Μανιουδάκης (και πλήρωμα οι Αριστοτέλης Κοτόπουλος, Λευτέρης Αμοιραλής, Αλέξανδρος Ματθαίος, Αντώνης Συτζανάκης, Μανόλης Βαρδινογιάννης, Στράτος Χουρδάκης), την «Αλμύρα», με Κυβερνήτη τον κ. Δημήτρη Ναναδάκη (πλήρωμα: Γιώργος Καλλιγέρης, Νικόστρατος Βαρδάκης, Νίκος Πατεράκης) και την «Αίθρα», με Κυβερνήτη τον κ. Αλέξανδρο Γκότση (πλήρωμα: Γιάννης Σαραντόπουλος, Κώστας Χατζηαγάπογλου, Τζίνα Καλογεράκη, Νίκος Πετρίδης).

Επίσης, στο 49ο Ιστιοπλοϊκό Ράλλυ Αιγαίου, θα πάρουν μέρος άλλα δύο σκάφη από τον Ι.Ο. Χανίων, ο «ΟΡΙΖΩΝ», Κυβερνήτης του οποίου είναι ο Γιάννης Καλλιγέρης και η «ΓΛΑΥΚΗ», με Κυβερνήτη τον Κώστα Μάμαλη.

Η πρώτη διαδρομή θα έχει ως κατάληξη τα Χανιά, με τα 33 σκάφη που θα πάρουν εκκίνηση από το Φάληρο, να καλούνται να καλύψουν μια απόσταση 146 ναυτικών μιλίων.

Ο τερματισμός θα πραγματοποιηθεί ανοικτά του Κουμ Καπί, με τα σκάφη να εκτιμάται ότι θα ξεκινήσουν να περνούν από αυτή τη διαδικασία από το μεσημέρι της Κυριακής (15/7) και μετά. Ο κατάπλους θα σημάνει στο ιστορικό Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Τα σκάφη θα παραμείνουν στα Χανιά έως την Πέμπτη 19 Ιουλίου, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έως τότε τοπικές ιστιοδρομίες.

Η 2η διαδρομή θα ξεκινήσει από τα Χανιά και θα έχει κατάληξη το νησί της Μήλου ενώ η 3η και τελευταία είναι Μήλος-Σούνιο, το Σάββατο 21 Ιουλίου.

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΜέΡΑ25: Οι αγρότες δεν είναι “εγκληματική οργάνωση”

Η κυβέρνηση συκοφαντεί τους παραγωγούς για να κρύψει την...

Όταν το Παρελθόν Ζητάει Δικαιοσύνη

Υπάρχουν στιγμές που ο χρόνος, αυτός ο μεγάλος και...

Χανιά: Σύροι γιορτάζουν την πρώτη επέτειο από την πτώση του Άσαντ | Φωτός

Σε κλίμα συγκίνησης η συριακή κοινότητα των Χανίων συγκεντρώθηκε...