15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΝΟΧ-Πόλο: Σε διεθνές τουρνουά στο Ρέθυμνο οι Παίδες

Ημερομηνία:

Με νίκη επί της Ιταλικής Ασίλια με σκορ 4-3 ξεκίνησε την Τρίτη (10/7) το πρωί ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά πόλο Παίδων που διοργανώνει στο κολυμβητήριο Ρεθύμνου ο Ν.Ο. Ρεθύμνου.

Εκτός της Ασίλια, στο τουρνουά παίρνουν μέρος ακόμα δύο Ιταλικές ομάδες, η Πεσκάρα και η Άλμα Νουότο, με τον Ν.Ο.Χ. να συμμετέχει στον 2ο Όμιλο.

Την Τρίτη (10/7) το απόγευμα, τα Χανιά θα παίξουν με τον Παναθηναϊκό (19.00) ενώ την Τετάρτη (11/7) με την Πεσκάρα (12.30).

Στον 1ο Όμιλο συμμετέχει η Άλμα Νουότο, ο Ν.Ο. Πατρών και οι ομάδες Ν.Ο. Ρεθύμνου 1 και Ν.Ο. Ρεθύμνου 2.

Το τουρνουά θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη (12/7) το πρωί με τους τελικούς, ενώ την Τετάρτη (11/7) το απόγευμα θα γίνουν οι ημιτελικοί.

Αναλυτικά οι παίκτες που αγωνίζονται στο τουρνουά για την ομάδα του Ν.Ο. Χανίων, είναι οι εξής:

Μαστορακάκης, Μητράκης, Μαρκουλάκης, Πετράκης, Κουμπατίδης, Μπιτσάκης, Σταματάκης, Κληματσάκης, Πελέσης, Κουνάκης, Γκάσεφ, Γιαννουδάκης, Ροσμαράκης, Γαυγιωτάκης, Κάππος, Αποστολάκης, Παπαμανωλιουδάκης, Μανιουδάκης, Τσιστράκης, Βολτυράκης, Τζουβαδάκης και Μαλινάκης.

Προπονητές είναι οι Γιάννης Ζαγουράκης και Γιώργος Φραγκέδης ενώ συνοδός της ομάδας, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων πόλο, Μανόλης Βολτυράκης.

nox.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγγελική Ελ. Ροσμαράκη
* Μed στην εκπαίδευση "Το ψέμα τρέχει, αλλά η αλήθεια είναι κουτσή. (κάποτε όμως φτάνει και αυτή)" | Περισσότερα άρθρα και δημοσιεύσεις μου εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...