15.8 C
Chania
Saturday, December 6, 2025

ΝΟΧ: Στα τεστ της Εθνικής Γκεοργκίεβα – Μαζοκοπάκη

Ημερομηνία:

Στην Εθνική ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης για τα τεστ γυναικών, νεανίδων και κορασίδων κλήθηκαν οι αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Γιάννα Γκεοργκίεβα και Αντωνία Μαζοκοπάκη. Η σχετική ενημέρωση του ΝΟΧ:

Στο τεστ επιλογής της Εθνικής ομάδας Συγχρονισμένης Κολύμβησης Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων κλήθηκαν για την ερχόμενη Κυριακή 25 Νοεμβρίου, η Γιάννα Γκεοργκίεβα και η Αντωνία Μαζοκοπάκη.

Οι δύο αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, που συνεχίζουν έτσι να βρίσκονται στη διάθεση των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων και να τυγχάνουν γενικότερα εμπιστοσύνης, θα επιδιώξουν να πείσουν το τεχνικό επιτελείο των Εθνικών μας ομάδων για να επιλεγούν στο καμπ προετοιμασίας που είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τη Δευτέρα 26 του μήνα στον Άγιο Κοσμά.

Η αναχώρησή τους από τα Χανιά είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (24/11).

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ