Το Σωματείο Α.μ.Ε.Α., σε συνεργασία με το Θ.Χ.Π.Χ., θα παραδώσουν τιμητική πλακέτα στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, για το πολυετές και σημαντικό έργο που παράγει με τη λειτουργία του τμήματος Special Olympics.
Η επίσημη ενημέρωση του ΝΟΧ αναφέρει:
Τιμητική πλακέτα για το πολυετές και σημαντικό έργο που παράγει με τη λειτουργία του Τμήματος Special Olympics θα απονεμηθεί στον Ναυτικό Όμιλο Χανίων, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Χανίων.
Η βράβευση γίνεται εκ μέρους του Σωματείου Α.μ.Ε.Α. Χανίων σε συνεργασία με το Θ.Χ.Π.Χ. με αφορμή την 3η Δεκέμβρη, Εθνική ημέρα Ατόμων με αναπηρία.
Στην ίδια εκδήλωση, βραβεύσεις και τιμητικές πλακέτες θα απονεμηθούν στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, τον Δήμο Χανίων, τον Γ. Τζανακάκη, τέως Δήμαρχο Χανίων και στους Αντώνη Τσαπατάκη, Κωνσταντίνο Νικολαντωνάκη.
Το ξέρουμε…
Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.
Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:
- - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
- - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.
Γίνε συνδρομητής
Σας ευχαριστούμε θερμά.