21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Ντοκιμαντέρ του 2ου Γυμνασίου Χανίων για το Αρχαίο Θέατρο της Άπτερας θα προβάλλεται σε εκατομμύρια επιβάτες της Aegean | Βίντεο

Ημερομηνία:

Σημαντική αναγνώριση για το 2ο Γυμνάσιο Χανίων.

Τα αρχαία θέατρα της χώρας μας θα “ταξιδεύουν” μαζί με την Aegean Airlines σε εκατομμύρια επιβάτες. Η Κίνηση Πολιτών “Διάζωμα” σε συνεργασία με την αεροπορική εταιρεία και με την υποστήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και της κατά τόπου Εφορίες Αρχαιοτήτων θα παρουσιάζει στους επιβάτες, πτήσεων εξωτερικού, της Aegean Airlines ένα ντοκιμαντέρ για τα αρχαία ελληνικά θέατρα. Το σημαντικό όμως είναι ότι τα αποσπάσματα για το αρχαίο θέατρο της Άπτερας που προβάλλονται στο ντοκιμαντέρ πάρθηκαν από το βραβευμένο ντοκιμαντέρ του 2ου Γυμνασίου Χανίων. 

Ο διευθυντής του σχολείου κ. Αντώνης Αθανασάκης σε μήνυμά του αναφέρει:

Πρόκειται για μια κορυφαία στιγμή στην ιστορία του σχολείο μου και για μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής μου! Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνέβαλαν στο να γίνει πράξη αυτή η υπέροχη στιγμή!”

Το «ΔΙΑΖΩΜΑ» είναι μια Κίνηση Πολιτών, στην οποία συμμετέχουν 1200 περίπου τακτικά και αρωγά μέλη, καθώς και 40 εταιρικά μέλη, με τους αριθμούς αυτούς συνεχώς να αυξάνονται. Μέλη του Σωματείου είναι ακαδημαϊκοί, αρχαιολόγοι, δημοσιογράφοι, ενεργοί πολίτες όλων των ηλικιών, οι οποίοι με τον ενθουσιασμό και την εθελοντική τους συμβολή ενισχύουν τη δυναμική του Διαζώματος μέρα με τη μέρα. Στην οικογένειά μας προστέθηκε το 2015 ο θεσμός του «ΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑΤΟΣ», ο οποίος αποτελείται από εκπροσώπους της νεότερης γενιάς των διαζωματικών μελών και συνιστά μια «θερμοκοιτίδα» καινοτόμων ιδεών, οι οποίες προέρχονται κυρίως από ανοιχτούς σε ερεθίσματα, νέους ανθρώπους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σακελλαρίδης: Λούνα παρκ κερδοφορίας για εταιρίες ενέργειας και τράπεζες η Ελλάδα

Με στοιχεία προερχόμενα από την ΕΡΓΑΝΗ ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ...

Κολούμπια: Έφοδος της Αστυνομίας και εκατοντάδες συλλήψεις – “Πολιορκείται” και το UCLA

Εκατοντάδες φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές συνελήφθησαν το βράδυ της Τρίτης (30/4) στο...