«Ο προϋπολογισμός του Νοσοκομείου Χανίων το 2018 ήταν 25 εκατομμύρια ευρώ και τελικά κατέληξε στα 27 εκατομμύρια. Το 2021 ξεκινήσαμε από τα 31,9 εκατομμύρια ευρώ και φτάσαμε στα 39,5 εκατομμύρια. Άρα και χρήματα δόθηκαν. Εγώ αυτό που είδα και χρειάζεται άμεσα ανανέωση στο κτήριο του Νοσοκομείου Χανίων, εκτός από τα ΤΕΠ που θέλουμε να τα φτιάξουμε παντού, είναι σαφώς τα πατώματα, τα οποία έχουν χαλάσει πάρα πολύ. Όσον αφορά το Πνευμονολογικό, η Διευθύντρια του Πνευμονολογικού είναι φίλη και συνάδελφος.

Πράγματι έχουν κουραστεί, δεν είναι όμως θέμα τού κ. Μπέα, είναι θέμα της συναδέλφου που είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Λοιμώξεων. Εκείνη κανονίζει ποιοι βλέπουν τα Covid και ποιοι δεν βλέπουν τα Covid και πιθανώς μαζί της είναι που πρέπει να συνεννοηθούμε. Άρα, το Νοσοκομείο Χανίων αυτή τη στιγμή έχει και τη στήριξή μας, και οικονομικά και από άποψη προκηρύξεων – δίνονται καινούριες θέσεις νοσηλευτών, δίνονται καινούριες θέσεις γιατρών εκεί που το Νοσοκομείο “πονάει”.

Γίνονται και πάρα πολλά άλλα πράγματα, τα οποία είναι εξαιρετικά για το Νοσοκομείο. Δίνονται ήδη απαντήσεις ηλεκτρονικά, έχει γίνει μια “επανάσταση” στο ψηφιακό κομμάτι, είναι όλα συνδεδεμένα. Θεωρώ ότι το Νοσοκομείο Χανίων είναι από τα καλύτερα στη χώρα πραγματικά, δουλεύουν πάρα πολύ καλά όλοι οι συνάδελφοι και το κλίμα είναι καλό», κατέληξε η κα Γκάγκα.