21.8 C
Chania
Monday, May 20, 2024

Ντόναλντ Τραμπ: Κόλαφος η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς – «Ο κ. Τραμπ δεν φορούσε προφυλακτικό»

Ημερομηνία:

«Μου θυμίζεις την κόρη μου… έξυπνη, ξανθιά και όμορφη. Και ο κόσμος την υποτιμά επίσης». Αυτά φέρεται να ήταν μερικά από τα λόγια του Ντόναλντ Τραμπ προς την Στόρμι Ντάνιελς, λίγη ώρα προτού συνευρεθούν ερωτικά σε δωμάτιο ξενοδοχείου το 2006.

Η σταρ ερωτικών ταινιών κατέθεσε εχθές Τρίτη στη δίκη του πρώην αμερικανού προέδρου στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζεται πως η Ντάνιελς, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Στέφανι Κλίφορντ, έλαβε 130.000 δολάρια στο τέλος της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, το 2016 για να μην αποκαλύψει τη σεξουαλική σχέση που εκείνη υποστηρίζει ότι είχε μαζί του την ίδια χρονιά, μια πληρωμή που συγκαλύφθηκε και βρίσκεται στο επίκεντρο της υπόθεσης.

Είπε στους ενόρκους ότι γνώρισε τον άνθρωπο που αργότερα έγινε πρόεδρος των ΗΠΑ τον Ιούλιο του 2006 – ένα χρόνο αφότου παντρεύτηκε τη Μελάνια Τραμπ και τέσσερις μήνες αφότου γεννήθηκε ο γιος του Μπάρον – σε ένα φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ στη λίμνη Τάχο.

Όπως είπε είχε προσκληθεί για δείπνο μαζί του μετά από ένα τουρνουά γκολφ και έπειτα πήγε στο ρετιρέ του. Εκεί μόλις την είδε της είπε για την ομοιότητα με την κόρη του, χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφές εάν αναφερόταν στην Ιβάνκα ή στην Τίφανι.

Σημειώνεται πως τότε η Ντάνιελς ήταν 27 ετών και ο Τραμπ 60.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει για όλα τα παραπάνω σε μια συνέντευξή της το 2018 στην εκπομπή 60 Minutes.

«Τι θα μπορούσε να πάει στραβά;»

Η Ντάνιελς θυμάται πως ήταν πολύ αρνητική στην πρόταση για δείπνο, μέχρι που μια φίλη της κατάφερε να την πείσει. «Θα γίνει μια σπουδαία ιστορία… τι θα μπορούσε να πάει στραβά;» θυμάται να της λέει.

«Ένιωθα ντροπή που δεν το σταμάτησα, που δεν είπα όχι»

Η Ντάνιελς αναφέρθηκε επίσης στην αλαζονεία του πρώην προέδρου και στο γεγονός ότι ξεπερνούσε τα όρια.

«Είστε πάντα τόσο αγενής; Δεν ξέρετε καν πώς να κάνετε μια συζήτηση;» θυμάται να του είχε πει. Επιπλέον ανέφερε ότι τον είχε χτυπήσει με ένα περιοδικό στον πισινό του κάτι που αιφνιδίασε τον Τραμπ και έπειτα έγινε πιο ευγενικός.

«Ο κ. Τραμπ δεν φορούσε προφυλακτικό»

Τελικά οι δυο τους δεν κατέληξαν ποτέ στο δείπνο, καθώς ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας αφού μπήκε στο μπάνιο, βγήκε φορώντας μονάχα ένα μπλουζάκι και το εσώρουχό του.

«Στην αρχή ξαφνιάστηκα, τρόμαξα σχεδόν… ένιωσα το αίμα να φεύγει από τα χέρια και τα πόδια μου και αναρωτήθηκα ‘τι δεν κατάλαβα καλά;’» είπε η Ντάνιελς, προσθέτοντας ότι ο Τραμπ δεν φορούσε προφυλακτικό.

Μετά την επαφή της είπε: «Αυτό ήταν υπέροχο!».

«Είπα σε πολύ λίγους ανθρώπους ότι κάναμε σεξ», κατέθεσε η Ντάνιελς. «Ένιωθα ντροπή που δεν το σταμάτησα, που δεν είπα όχι».

Εκείνη θα λάμβανε αργότερα 130.000 δολάρια από τον τότε δικηγόρο του Τραμπ, Michael Cohen, για να διασφαλίσει ότι δεν θα μιλήσει για την υποτιθέμενη σχέση, ενώ εκείνος διεκδικούσε την προεδρία το 2016.

Ο Τραμπ θα αποζημίωνε αργότερα τον δικηγόρο του για την πληρωμή του στην Ντάνιελς με μια σειρά μηνιαίων επιταγών καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, ενώ ήταν πρόεδρος.

Οι επιταγές αυτές κατατέθηκαν ως νομικά έξοδα σε όλα τα λογιστικά έγγραφα του Οργανισμού Trump.

Ο  Τραμπ αντιμετωπίζει 34 κατηγορίες για παραποίηση επιχειρηματικών αρχείων σχετικά με τις πληρωμές αυτές, με τους εισαγγελείς του Μανχάταν να τον κατηγορούν για συγκάλυψη.

Ο ίδιος έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες.

in.gr

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ερντογάν: «19 Μαΐου ημέρα ξεσηκωμού κατά της εχθρικής κατοχής του έθνους μας»

Ανακοίνωση έβγαλε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μέσω ανάρτησης,...

Παραμένουν κλειστά τα μικροβιολογικά εργαστήρια και στα Χανιά

Την απόφαση να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους από την...

Η Πανσπουδαστική καταγγέλλει καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού

Καταστροφή συνδικαλιστικού υλικού καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η φοιτητική...

Το ΚΚΕ (μ-λ) Χανίων ζητά την αποχή από τις ευρωεκλογές

Με αφορμή τις επικείμενες ευρωεκλογές το ΚΚΕ(μ-λ) Χανίων σε...