20.8 C
Chania
Τρίτη, 5 Μαΐου, 2026

Ντ. Μπακογιάννη: «Ονειρεύομαι τα Χανιά ως ένα κέντρο πολιτισμού, με τα Νεώρια και το παλιό λιμάνι ως μοναδικά σημεία μεγάλης πολιτιστικής μνήμης»

Ημερομηνία:

H βουλευτής της ΝΔ και υποψήφια βουλευτής Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε χθες τα Νεροκούρου όπου συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην ιατρική περίθαλψη και την πρόνοια, στην παιδεία και την ασφάλεια.

Από τη συζήτηση αναδείχθηκε ότι η πολύ υψηλή φορολογία εξοντώνει τους αγρότες και την αγροτική οικονομία, καθώς και ότι υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις και προβλήματα με τις αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ.  Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ και ιδιαίτερα στη μείωση της φορολογίας.

Στη συνέχεια η πρώην υπουργός, επισκέφθηκε την περιοχή της Σούδας, όπου μίλησε για τις μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης των Χανίων και στον τομέα του πολιτισμού σημειώνοντας ότι: «ονειρεύομαι τα Χανιά ως ένα κέντρο πολιτισμού, με τα Νεώρια και το παλιό λιμάνι ως μοναδικά σημεία μεγάλης πολιτιστικής μνήμης».

Αύριο Σάββατο η Ντόρα Μπακογιάννη θα επισκεφθεί τον ‘Αγιο Ιωάννη και θα συναντηθεί με κατοίκους της περιοχής στο Καφενείο Βαρανάκη και στις 20:15 θα είναι στη Χαλέπα, στην πλατεία Ευαγγελιστρίας στο PASO COFFEE

Το ξέρουμε…

Το να βλέπετε αυτά τα μηνύματα μπορεί να είναι κουραστικό. Και να είστε σίγουροί ότι ούτε κι εμείς βρίσκουμε κάποια ευχαρίστηση από το να τα γράφουμε... Όμως αυτό το μήνυμα δεν αφορά εμάς. Αφορά κάτι πολύ πιο σημαντικό: την επιβίωση της ανεξάρτητης, μαχητικής δημοσιογραφίας στην Kρήτη.

Η στήριξη σας είναι σημαντική γιατί μας επιτρέπει να:

  1. - Κάνουμε ρεπορτάζ χωρίς φόβο και εξαρτήσεις. Κανείς δεν μας υπαγορεύει τι να πούμε ή τι να αποσιωπήσουμε.
  2. - Κρατάμε τη δημοσιογραφία μας προσβάσιμη σε όλους, ακόμη και σε αυτούς που δεν έχουν την ικανότητα να πληρώσουν. Χωρίς paywall, χωρίς προνόμια μόνο για όσους έχουν την οικονομική δυνατότητα.

Η απλή αλήθεια είναι ότι τα έσοδα διαρκώς συρρικνώνονται. Αν πιστεύετε ότι μια πραγματικά ελεύθερη ενημέρωση είναι ζωτικής σημασίας για τη δημοκρατία και τον έλεγχο της εξουσίας, τότε δώστε μας τη δύναμη να συνεχίσουμε.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρουσίαση νέων δεξαμενών ύδρευσης στο Λιμνί Πολεμαρχίου από τη Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α.

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Β.Α. καλεί σε παρουσίαση νέων δεξαμενών ύδρευσης στο Λιμνί Πολεμαρχίου την Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 στις 13:00. Σημείο συνάντησης τα γραφεία στο Γεράνι.

16ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας στο Ηράκλειο με στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης

Το 16ο Παγκρήτιο Συνέδριο Μαιευτικής-Γυναικολογίας διοργανώνεται στις 9-10 Μαΐου 2026 στο Ηράκλειο με στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. 14 Ευρωπαϊκά Μόρια ECMECs.

Σύλληψη 38χρονου στο Ρέθυμνο για παράνομη οπλοκατοχή

Σύλληψη 38χρονου στο Ρέθυμνο για παράνομη οπλοκατοχή. Κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι, γεμιστήρες, 128 φυσίγγια και σκοπευτικό εξοπλισμό. Ενεργείται προανάκριση.

Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στα Χανιά

Εκδήλωση Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στα Χανιά στις 16 Μαΐου 2026. Συνδιοργάνωση Περιφέρειας Κρήτης, Δήμου Χανίων και Συλλόγων Ποντίων.