32.8 C
Chania
Thursday, June 27, 2024

Ντ. Μπακογιάννη: Προχωρά η αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών των Κέντρων Υγείας Βάμου, Σφακίων, Κισσάμου και Χανίων

Ημερομηνία:

Προκηρύχθηκε η διαδικασία για την επιλογή αναδόχου για την αναβάθμιση των κτηριακών υποδομών και των εγκαταστάσεων των Κέντρων Υγείας Βάμου, Σφακίων, Κισσάμου και Χανίων.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η βουλεύτρια Χανίων της ΝΔ κ. Ντόρα Μπακογιάννη:

Η ενεργειακή αναβάθμιση, η ανακαίνιση και ο εκσυγχρονισμός των Κέντρων Υγείας θα συνεισφέρει στην ποιοτική βελτίωση των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης.

Είχα δεσμευθεί ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε το ΕΣΥ και το κάνουμε πράξη.

Επίσης μέσα στο επόμενο διάστημα πρόκειται να ανατεθεί η μελέτη για την ανακαίνιση και αναδιαμόρφωση του τμήματος επειγόντων περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, ενώ προστέθηκαν ως νέα έργα για χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης η ανακατασκευή του δικτύου σωληνώσεων τροφοδοσίας με θερμό και ψυχρό νερό του νοσοκομείου και η ανακαίνιση των δαπέδων του.

Ο εκσυγχρονισμός και η αναβάθμιση του νοσοκομείου Χανίων είναι μεγάλη αναγκαιότητα για τον νομό μας και θα βάλω τα δυνατά μου να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο Παρασκευή στην Π.Ε. Λασιθίου

Η Πολιτική Προστασία Περιφέρειας Κρήτης ενημερώνει ότι, σύμφωνα με...

Κορυφαίες Τουριστικές Πόλεις της Κύπρου

Η Κύπρος, το νησί της Αφροδίτης, είναι γνωστή για...