17.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Νυχτερινή Ζωή στην Κρήτη

Ημερομηνία:

Η νυχτερινή ζωή στην Ελλάδα μπορεί να πάρει χιλιάδες πρόσωπα και να ικανοποιήσει όλα τα γούστα. Νύχτες για όλα τα στυλ, Ελληνικές ή ροκ, μουσική από 80’s και 90’s, αλλά και τα τελευταία hit, μέχρι και παραδοσιακά γλέντια, όλα έτοιμα για να σας χαρίσουν αξέχαστες βραδιές που θα θυμάστε μια ζωή. Ό,τι και αν ζητήσετε η Ελλάδα το έχει!

Ξέρετε όμως ποια είναι η βασίλισσα της νυχτερινής ζωής, ειδικά στα ελληνικά νησιά; Η πανέμορφη Κρήτη φυσικά που δεν ξεχωρίζει μόνο για τη λαχταριστή κουζίνα της και τις ανεπανάληπτες εικόνες που θα σας χαρίσει, αλλά και για τις ξέφρενες νύχτες που αντάξιες δύσκολα θα βρείτε! Ρετρό μπαρ δίπλα στην άμμο, μοναδικά κοκτέιλ, άφθονη ρακή και πολλά ακόμη σας περιμένουν για να χαρίσουν άλλη πνοή στις διακοπές σας…

Από την εξαιρετικά έντονη νυχτερινή ζωή στη Χερσόνησο και τα Μάλια μέχρι το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο και τα Χανιά… Οι τουρίστες γίνονται ένα με τους ντόπιους και μαθαίνουν πως στην Κρήτη η διασκέδαση δεν σταματά ποτέ!

Χερσόνησος

Στη Βορειοανατολική πλευρά του νησιού συναντάτε την καλύτερη επιλογή για τη νυχτερινή σας ζωή στην Κρήτη. Προσελκύει άτομα από όλο τον κόσμο, ενώ ιδιαίτερη προτίμηση της έχουν οι Ευρωπαίοι του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και των Σκανδιναβικών χωρών. Μπαράκια όλων των ειδών και ντίσκο βρίσκονται κατά μήκος του δρόμου της παραλίας και σας περιμένουν να σας παρασύρουν με τη δυνατή μουσική, ενώ ο κόσμος δεν σταματά να χορεύει. Η Χερσόνησος και τα Μάλια είναι ο αγαπημένος προορισμός των νέων που θέλουν να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί…

Μάλια

Νούμερο δύο λοιπόν στη λίστα μας είναι φυσικά τα Μάλια. Όχι πολύ μακριά από τη Χερσόνησο θα βρείτε την πιο έξαλλη πλευρά του νησιού. Ακόμα μία αδυναμία των τουριστών του Ηνωμένου Βασιλείου, στα Μάλια ο χορός δεν σταματά ποτέ! Εκατοντάδες μπαρ, κλαμπ, ντίσκο και νυχτερινά κέντρα όλων (μα όλων) των γούστων υπόσχονται τρελή διασκέδαση χωρίς διακοπή. Μη χάσετε τα πάρτι που γίνονται σε σκάφη από το απόγευμα και τελειώνουν νωρίς το βράδυ, ακριβώς τη στιγμή που θα ξεχυθούν όλοι στα κλαμπ της περιοχής…

Ηράκλειο

Η πρωτεύουσα του νησιού χαρίζει πιο ήσυχες βραδιές… Ας δούμε όμως πιο αναλυτικά τι έχει να σας προσφέρει: Ξεκινώντας από την οδό Χάνδακος θα βρείτε διάφορα μπαρ ελληνικής και ξένης μουσικής σε ρυθμούς λάτιν, ροκ και τζαζ. Προχωρώντας στην πλατεία Αγίου Τίτου υπάρχουν πολλές ταβέρνες ανοιχτές μέχρι αργά για πιο παραδοσιακές βραδιές με άρωμα παραδοσιακής Κρητικής κουζίνας.  Δύο δρόμους πιο κάτω συναντάτε την οδό Κοραή που είναι γεμάτη με νέους που χορεύουν σε ελληνική και ξένη μουσική, ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ταβέρνες. Λίγο πιο μακριά, στην οδό Κατεχάκη που καταλήγει στην Αρχιεπισκοπή, βρίσκονται παλιά «δερμιτζάδικα», οι παλαιότερες ταβέρνες της περιοχής. Τα νυχτερινά κέντρα είναι όλα μαζεμένα στον παραλιακό δρόμο.

Χανιά

Ιδανικός προορισμός για ζευγάρια με πλήθος εκδηλώσεων, συναυλιών και παραδοσιακών Κρητικών γλεντιών. Στο ιστορικό κέντρο θα βρείτε πολλά νυχτερινά κέντρα, μπαρ για όλα τα γούστα και φυσικά, όπως φαντάζεστε κι εσείς, παραδοσιακές ταβέρνες. Κάποια σας περιμένουν στο λιμάνι με θέα τη θάλασσα και τη μεθυστική αλμύρα της να σας παρασύρει, ενώ άλλα ξεπροβάλουν μέσα από τα σοκάκια της Παλιά Πόλης. Όχι και τόσο μακριά βρίσκεται ο Πλατανιάς με πολλά πάρτι δίπλα στην παραλία και ντίσκο με μουσικές όλων των ειδών. Την περιοχή αυτή «τιμούν» πολλοί ξένοι τουρίστες λόγω της ποικιλίας σε μπαρ, κλαμπ και ταβέρνες κατά μήκος της παραλίας.

Ρέθυμνο

Όπως έχετε ήδη αντιληφθεί οι ντίσκο έχουν την τιμητική τους στο νησί της Κρήτης, άρα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το Ρέθυμνο. Στην πανέμορφη αυτή πόλη λοιπόν θα συναντήσετε δεκάδες μπαρ, ταβέρνες αλλά και… ντίσκο βεβαίως! Στον παραλιακό δρόμο και στην περιοχή Κουμπές βρίσκονται τα παραδοσιακά μαγαζιά με τις τοπικές γεύσεις που θα σας κόψουν την ανάσα. Φρέσκο ψάρι μπορείτε να απολαύσετε και στο παλιό λιμάνι, το οποίο φιλοξενεί πολλά μπαρ και νυχτερινά κέντρα. Από εκεί σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται η παλιά πόλη. Χαθείτε στα σοκάκια της και στους ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής που ακούγεται από τα ρακάδικα της περιοχής.

Αφεθείτε στα χέρια των ντόπιων και ζήστε μοναδικές στιγμές σε ένα από τα καλύτερα νησιά της Ελλάδας. Ταξιδέψτε στο χρόνο διασκεδάζοντας στην Κρήτη σε ένα από τα εκατοντάδες νυχτερινά κέντρα που έχει να προσφέρει. Νυχτερινή ζωή για όλα τα γούστα, από τις ξέφρενες βραδιές στη Χερσόνησο και στα Μάλια που όλα παίζονται και όλα είναι πιθανά, μέχρι τα ρομαντικά Χανιά, το πιο ήσυχο Ηράκλειο και το πανέμορφα γραφικό Ρέθυμνο. Η Βασίλισσα της νυχτερινής διασκέδασης σας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες που δεν πρόκειται να ξεχάσετε ποτέ και πάντα θα θέλετε να γυρνάτε στο νησί για να ζήσετε ακόμα περισσότερες…!

"google ad"

Φωτογραφία: depositphotos.com

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...