21.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Νότης Μαριάς: «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» η απάντηση του Μοσχοβισί στα εκατομμύρια των Ελλήνων ανέργων

Ημερομηνία:

Ενώ το μνημόνιο γέμισε την πατρίδα μας με στρατιές ανέργων αφού ο αριθμός τους ξεπέρασε το 1,5 εκατ, ο αρμόδιος Επίτροπος Μοσχοβισί απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε ο Νότης Μαριάς στις 1/10/2014 για τη λήψη μέτρων κατά της ανεργίας παραπέμπει σε μελλοντικά και αβέβαια ως προς το αποτέλεσμα τους σχέδια της Επιτροπής, θυμίζοντας τη γνωστή παροιμία «Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι» .

Ειδικότερα στην ερώτησή του ο Αντιπρόεδρος των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος «Αντιμνημονιακοί Πολίτες», Ευρωβουλευτής Καθηγητής Νότης Μαριάς είχε επισημάνει ότι. σε πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ (που δημοσιεύθηκε στις 3.9.2014) για τις προοπτικές απασχόλησης, προβλέπεται ότι η ανεργία στην Ελλάδα θα παραμείνει υψηλή (περίπου στο 27%) και για αυτό το λόγο ζητούσε τη λήψη άμεσων μέτρων για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας στην πατρίδα μας.

Όμως, ο Μοσχοβισί αντί να σκύψει στο πρόβλημα της τεράστιας ανεργίας στην Ελλάδα που δημιούργησε η μνημονιακή πολιτική για την οποία και ι ίδιος ως πρώην μέλος του Eurogroup φέρει τεράστια ευθύνη, επιχειρεί με κυνικό τρόπο να δικαιολογήσει το βίο και την πολιτεία της τρόικα στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ηράκλειο: Δάσκαλος μουσικής κατηγορείται πως βίαζε το βαφτιστήρι του για 3 χρόνια

Ενα ακόμη περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στην επιφάνεια,...

Αποφυλακίζεται με βούλευμα ο Νίκος Μιχαλολιάκος – Οι περιοριστικοί όροι για τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής

Σχεδόν τέσσερα χρόνια μετά την καταδίκη του για διεύθυνση εγκληματικής...