16.8 C
Chania
Saturday, May 4, 2024

Νότια, μεταξύ Κύπρου και Κρήτης τα πλοία της Ρωσίας που βομβαρδίζουν τη Συρία

Ημερομηνία:

Αεροπορικές επιδρομές  κατά της Ράκα, στη βόρεια Συρία, που είναι το προπύργιο της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, εξαπολύει από το πρωί η Ρωσία.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της γαλλικής κυβέρνησηςη Ρωσία εξαπέλυσε σήμερα αεροπορικές επιδρομές κατά της Ράκα, στη βόρεια Συρία, που είναι το προπύργιο του Ισλαμικού Κράτους.

«Αυτήν τη στιγμή, οι Ρώσοι πραγματοποιούν ισχυρά πλήγματα εναντίον της πόλης της Ράκα, το οποίο αποτελεί απόδειξη ότι και αυτοί συνειδητοποιούν (την απειλή από το Ισλαμικό Κράτο», σημείωσε ο Γάλλος αξιωματούχος, υπό καθεστώς ανωνυμίας.

Οι επιδρομές έγιναν από τα πολεμικά ρωσικά πλοία στη Μεσόγειο.

map

 

newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ