21.8 C
Chania
Thursday, April 18, 2024

Ν. Βούτσης: Υπάρχει θέμα με τη στάση του κ. Στουρνάρα

Ημερομηνία:

Την αυστηρή στάση του πρωθυπουργού απέναντι στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας ΓιάννηΣτουρνάρα εξήγησε μιλώντας στον 9,84 και στον Βασίλης Πάικο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης

Υπάρχει θέμα «εάν πραγματικά έχει κάνει κάθε προσπάθεια ή δεν την έχει κάνει και αυτό το ξέρουν οι στενοί οικονομικοί επιτελείς της κυβέρνησης, για να βρεθούν οι πόροι που θα μπορούσαν να δώσουν μία ανάσα στη χώρα, αυτό το δεκαπενθήμερο ή αυτούς τους μήνες. Αυτό δεν είναι ανακοινώσιμο. Εκεί φαίνεται πως υπάρχει ένα πρόβλημα» είπε ο Ν. Βούτσης και συνέχισε:

«Αν δεν έχει γίνει από την πλευρά του και μεθαύριο διαπιστώσουμε ότι υπήρχαν άλλες δύο ή τρεις δυνατότητες για μεγάλα ποσά, που ενδεχομένως θα μπορούσαν να δώσουν μία μεγαλύτερη άνεση και ευχέρεια για τους χειρισμούς της κυβέρνησης. Εάν υπάρχουν και κάποιες δυνατότητες που τις ξέρει ο ίδιος και δεν τις γνωρίζουμε, αυτό που είπε ο κύριος Βαρουφάκης ήταν σημαντικό, ότι ζήτησε τις λίστες και όλα τα στοιχεία σε σχέση με τα δάνεια των ομίλων και άλλα πράγματα και στα οποία υπάρχει μία γραφειοκρατική καθυστέρηση για να μην πω και άρνηση».

Αυγή

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αλέξης Χαρίτσης: Σκοτεινή υπόθεση η υποψηφιότητα Μπελέρη

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξή του ο Αλέξης...

Γκλέτσος κατά Κασσελάκη για τα… θαύματα: Τι απογοήτευση είναι αυτή

Για απογοήτευση προς το πρόσωπο του Στέφανου Κασσελάκη έκανε λόγο ο Απόστολος...