22.8 C
Chania
Friday, May 17, 2024

Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων για κινητοποίηση στο αεροδρόμιο: Η υπέρμετρη ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων δημιουργεί κλίμα έντασης δυσανάλογο με την παρουσία μικρού όγκου διαδηλωτών

Ημερομηνία:

Θέση για την υπέρμετρη ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διαδήλωση στις 10/4 στο Αεροδρόμιο Χανίων πήρε η Ν.Ε. Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι ” υπέρμετρη ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων δημιουργεί κλίμα έντασης δυσανάλογο με την παρουσία μικρού όγκου διαδηλωτών”.

Όσον αφορά για το ζήτημα της εκχώρησης του αεροδρομίου παραπέμπει στην ανακοίνωση της 17ης Φεβρουαρίου όπου τονίζεται ότι πρόκειται για υλοποίηση  της υποχρέωσης της κύρωσης μιας αποικιακού τύπου συμφωνίας που είχε αναλάβει η χώρα μέσω του διεθνούς διαγωνισμού και είχε μεταβληθεί σε κρατική δέσμευση πριν αναλάβει την εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και σημειώνεται “ότι κάθε συμβαλλόμενος οφείλει να τηρεί τους όρους μιας συμφωνίας”.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Με αφορμή την υπέρμετρη ανάπτυξη αστυνομικών δυνάμεων κατά τη διαμαρτυρία πολιτών στο αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” ο ΣΥΡΙΖΑ Χανίων αποσαφηνίζει ότι:

  • Δεν είναι αποδεκτή η παρεμπόδιση κάθε ειρηνικής διαμαρτυρίας πολιτών για οποιοδήποτε θέμα.
  • Η υπέρμετρη ανάπτυξη των αστυνομικών δυνάμεων δημιουργεί κλίμα έντασης δυσανάλογο με την παρουσία μικρού όγκου διαδηλωτών.
  • Ο τουρισμός και η εικόνα του αεροδρομίου περισσότερο βλάπτονται από τον αποκλεισμό της εισόδου από αστυνομικά αυτοκίνητα παρά από τις συμβολικές διαμαρτυρίες.

Για την εκχώρηση του αεροδρομίου η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Χανίων έχει ήδη εκδώσει ανακοίνωση (17-2-2017) στην προσεκτική ανάγνωση της οποίας παραπέμπουμε.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αστυνομικοί έστησαν σκηνές στο Σύνταγμα – Τι καταγγέλλουν

Σε μια πρωτόγνωρη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα προχώρησαν αστυνομικοί, το...

Το ΚΚΕ θέλει αλά Κολούμπια φοιτητικό κίνημα καταδίκης Ε.Ε. και κυβέρνησης για τη Γάζα

Το Παλαιστινιακό, που βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης κι ενώ...

Μενίδι: Κυνικός και αδίστακτος ο γυναικοκτόνος – «Τη σκότωσα και δεν το μετανιώνω»

«Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά...